Momm7 mmercimek ben yaptirdim yapan yerde genelde doguma yakin geliyo hamileler dedi hatta kucuk tirnak bos birakiliyomus ameliyat durumunda silmek icin simdi yok ama normal oje suruyorum ne gibi zarari olabilir sonucta kana karismiyo deri altina inmiyo su surecte kendimizi iyi hissetmemiz lazim organik ojeler var yves rocher de illa korkuyorum diyosaniz onlardan kullanabilirsiniz
Sedamete mmercimek canım yaptırma ameliyatta parmağa takılan bir şey var ya bir ölçüm yapılıyor o cihaz doğru ölçüm yapmadığı için objeler siliniyor kız kardeşimden biliyorum yoğun bakımda yaptıkları ilk şey ojesini çıkartmaktı
Naznaz123 ACmoms zorunda mı bacım satın mı alıyorsun bu gereksiz bilgiyi doktorla paylaşmak acınası dkdkdkdk
mmercimek Günaydınlar iyi haftalar herkese.. doktorum yaptırmazsak iyi olur dedi, benim gibi kararsız kalıp merak edenler varsa diye söyleyim:) Cevap veren herkese teşekkürler vakit ayırdınız 🙏🏻 hoşçakalın sağlıkla inşallah 🙏🏻
catandgirlmom 1234__ bebeğim zaten baktığın zaman hepsi kimyasal ve zararlı 😂 ama sonuç olarak hamileliği olumsuz yönde etkileyecek büyük yıkıcı etkiler söz konusu değil 😅
1234__ catandgirlmom :)tabiki öyle ama ne bilim ben kalıcı ojeyi istemiyorum hamilelikte belkide eğitimini aldığım ve içeriğini çok iyi bildiğim içindir:))
catandgirlmom 1234__ ya tabi herkesin hassasiyetleri çok farklı, en güzeli olabildiğinde her zararlı şey den korunmak 😅😊