[silindi] Hilal3425 saol cnm eziyet etmek istemem olmadi internetten getirtcem teklifin icin teşekkür ederim ❤️
mrv_elvn_ [silindi] ben mesaj attım ablaya eşim bazen getirtiyor dedi şuan isteymis sorunca dönerim sana dedi bende ondan haber bekliyorum sana dönüş yapacağım inşallah ♥️
mrv_elvn_ [silindi] canim kaynanam Dulkadiroğlundaki ziraat bankası varya o bankankadan aşağı doğru dümdüz yururseniz görürsünüz manav var bütün meyvelerin satıldığı ordan almış bana oraya bakın bide yeni hâl var köy garajinin orda oraya da bakın o abla da henüz dönüş yapmadi dönünce yine yazarım
[silindi] mrv_elvn_ o dedigin yere esim bakti da kayınvaliden aldigi yere dondurulmuş varmis bende dedim bi kaç gune carsi inelim iki uc tane maksat gönlüm gecsin diye alip yiyim başında dedim
mrv_elvn_ [silindi] kaynanam beş ay önce falan almıştı bana canım ama her zaman oluyor diyordu diğer sorduğum kişi de donmus var dedi bende aserdigim şeyi donmuş yedim yine tadını alsan yeter mevsimi gelince bol bol yeriz 😁
[silindi] mrv_elvn_ dondurulmuş erik ictim uedim ama yedim saydim taze bulamadik maalesef hevesim kacti vakti gelince kiloyla oturup bir basima yicem
Bellabells Diğerlerini bilmiyorum ama demin haberlerde gördüm Antalya serikde serada kış karpuzu yetiştiriyorlardı.kilosu 10 tl di.karpuz aşerenlere duyurulur.bir araştırın gönderirler belki