[silindi] Elifcanay1 papaz eriği yaziyor da baktim o siteye aci demisler genel olarakk birde asiri pahali canim can erik cekiyor beni pakliyacagini düşünmüyorum pek teşekkür ederim oneri icin ☺️
[silindi] ArvenMom dondurulmuş buldum oda tadi tuzu olmuyor ki çözüldü mü de curumus gibi oluyor maalesef bi ksc sitede var ama papaz erik oda aci oluyor yazmislar heo yorumlara birde cok asiri pahali can erik istiyor cnm bakalım hayırlısı umarım bulurum
ecee_1 [silindi] Kıyamaam yaa😔Trendyolda hamile manavları var oraya bak istersen ama o da bi avuç olanı bile pahalı…
[silindi] ecee_1 @1erkekkannesiiii kizlar iktte genelde dondurulmuş vsr oda cozulunce porsumus gibi çürük gibi oligor aldığına değmez diyor herkes burda bir yerde bulduk adam kendi dedi dondurulmuş olarsk satıyoruz ama çözülmeden tüket yoksa yenmez demis eve gelenr kadar suyu çıkar hazir verdigime degmez diye aldirmadim bulmazsam uaza kadar beklicem gibi duruyor ☹️
1erkekkannesiiii [silindi] aşeriyorum .com diye bir site var orda buzlu şekilde satıyorlar bakabilirsiniz yazın ortasında saçma sapan kış meyveleri aşermiştim 😭🤣
1erkekkannesiiii [silindi] aaa öyle mi bilmiyordum canım ama çözülünce pörsümüş olmaz bence. Ben canım çeker diye bi meyveden derin dondurucuya atmıştım sonra çıkarıp çözüp yedim normaldi bilemedim şimdi risk almaya değer mi değmez mi 🥲
[silindi] 1erkekkannesiiii cagla erik gibi meyveler malesef şuya kesiyor denemiştim çayla da hic tavsiye etmem tsdi berbat oluyor resmen ve bildiğin cagla tadindan eser yok
1erkekkannesiiii [silindi] ya üzüldüm ben onu denemedim başka bisey attım şimdi demeyeyim canı çeken eden olur vicdan azabı çekerim 😂 Zor bir durum ya bide file markette mevsimi olmayan meyveler oluyor bazen bakın isterseniz inşallah bulup yersiniz
[silindi] Kubra-ulas Senakucukoglu0 bugun esim bakicakti unutmus benxe bakim o siteye cok üzgünüm suan moralim yerlerde 😢