Nazli-61 benim 19. Haftamdan beri sıkıntılıydi 19. Haftamda nişanım geldi 2cm e yakın açılmam oldu 8mm ile 20 de serklaj atıldı dikişler tuttu ama bebek zorluyordi 4mm e düştü rahim boyu 21 de tekrar serklaj atıldı profesör perinatologlarin attığı bir dikiş idrar torbasının o tarafa atılan. Dikişler çok sağlamdı ama bende kasılma ve sancı hiç kesilmedi hep devam etti bebek sürekli yatmama rağmen aşağı iniyordu bayramda doğum sancısı çektim devlette hafif enfeksiyonun var diyip gönderdiler daha sonra kanamalı akıntım başladı ozeldeki doktoruma söyledim hemen çağırdı baktı hastaneye yatırdı hem idrarda hem kanda hem de dikişlerin orada enfeksiyonum çıktı ayrıca sancıların var durdurmamiz lazım yoksa doğum gerçekleşecek dedi ama hastanede verilen ilaçlar sancilarimi kesmedi rahim boyum artık 1mm e düştü kanamam başladı rahimim yırtılmaya başladı diye doktor bebeği acil sezaryen ile almak zorundayım yoksa ya seni kaybedicez ya rahimini alicam dedi öyle mecburen girdik ameliyata çok kanama falan olmuş zor durdurmus 2bucuk saate yakın sürdü ameliyat yavrum da içerde dogamiyor diye stresten kakasını yapmış doktor acil ameliyata almasa kakasını yiyecekmisti herşey çok iyiydi tek başına nefes alabiliyor dediler kilosu haftasına göre çok iyi büyük bir bebek büyük ihtimalle yaşar dediler ama 2. Gün kaybettik gece 2 kere kalp masajı falan yapılarak hayata dönmüş ama sabah erkenden aradılar durum kritik diye 1 saat sonra da kaybettik diye aradılar. Çoklu organ yetmezliği olmuş bendeki enfeksiyon bebeğe bulaşmış 😔😔 sepsis olmuş dayanamamış yavrum 😔