tugbaasahin Kızlar 1 yaşında oğlum var 7 haftalık gebeyim oğlumun kese görüntüsü fasulye şeklindeydi bu bebeğiminki yuvarlak,kese şeklinden cinsiyet tahmini yağıldığını duydum doğruluğu var mı sizlerinki nasıldı
Kucukpanda90 tugbaasahin bence degisiyor. Ilk bebegimde kese yuvarliktı kiz oldu. 2. De kese bildigin fasulye gibiydi nub a gore de erkekti ama kiz cıkti 😁
gizem3435 tugbaasahin kese şekli doktorun ultrasonla bastırmasıyla alakalı diye biliyorum ama bebeğin duruş şekli ile cinsiyeti bilen kullanıcılar var. Ben de sormuştum bebeğimin şeklinden doğru çıktı mesela.
tugbaasahin Mommm03 ahahaha yani ikisinde de yuvarlak olması normal olan değil mi bana da benimkilerin farklı olması tuhaf geldi sonuçta ikisi de benim çocuğum kesenin aynı olması gerekmez mi biri fasulye biri yuvarlak bayağı farklılar kesenher gebelikte farklı şekilde mi oluyor ilginç 😅
Mommm03 tugbaasahin allah seni😂😂 tabi ki senin çocuğun ama ayni olacak diye birsey yok her hamilelik ayni degil mesela bn kızım ilaçla ayakta dururdum hic ağrım olmazdi şimdi kusmuorum rhtim ama ağrım var🤣
tugbaasahin Mommm03 ahahahaha yani ne bileyim tabiki belirtiler farklı olur ama kesenin farklı olduğunu hiç duymamıştım o yüzden şaşırdım acaba cinsiyetle bir alakası olabilir mi diye 😅
gizem3435 tugbaasahin yok hayır. Bebeğin sağda yada solda olması cinsiyeti belirlemez. Bebeğin görünümüne göre yorum yapılıyor çoğunlukla.
tugbaasahin gizem3435 öyle mi bugün gittim ama görüntü kalitesi çok kötüydü sadece bir nokta görünüyor
gizem3435 tugbaasahin daha cok yeni hamilesiniz zaten simdi belli olmaz bi 10 haftalik olsun o zaman ultrason goruntusunu atip sorabilirsiniz
Rzgrn_Annesi133 tugbaasahin benimde bi oğlum var 4 yaşında bebeğin kesesini gördüm dün yuvarlak oğlumda fasulye gibiydi eli ayağo düzgün sağlıklı bi kız evladı nasip etsin rabbim bana ve isteyenlere 🤲🏻