Emel_su3851 Kizlar 23+4 günlük hamileyim 20. Haftada rahim ağzı yetzliginden dolayı serklaj oldum bebeğim hep kasıklarda hissediyorum neden yukarı çıkmadı
Btlklnc Emel_su3851 bende temızlık falan yaparken sürekli kasıklarımda hıssedıyorum. Yoruldugumdan mı oluyor anlamadm. Asırı tuvaletım varmıs gibi canım acıyor
CmreKsidar Emel_su3851 bende 24 haftalığım suyu azaldığı icin erken doğum riskim var hastanedeyim dünden beri ama hep kasıklarıma tekme atıyordu bebeğim doktor normal dedi demin de hemşireye sordum suan küçük büyüdükçe yukarı çıkar normal dedi suan asağıda o yüzden dedi
haticenurrr Emel_su3851 canım onu kontrolde doktora sorunca rahatlarsın bende öyle hissediyordum ama göbegime çıkmıs meger ayaklarıymıs asagıda hissettiğim🙈
Aslan04 Btlklnc ay canim resmen beni anlattin 24 haftaligim surekli idrarım varmis gibi hareketleri sanki idrarimin orda.. bugun temizlik yaptim o kadar yoruldumki hep kasigimda yaa:((
Emel_su3851 Btlklnc valla ben anlamadı normalde 21 haftada bebek o kadar aşağıda değil demişti çıkar dedi hala aynı yerde duruyor
Emel_su3851 KumsAlyaa hayır cnm yok ben tesadüfen kontrole gitmiştim erken teşhis oldu yani ama ben gebelikten önce histeroskopi olmuştum perdeden dolayı rahim ağzı açılınca ondan oldu galiba
denizarenmom Emel_su3851 25 haftaligim bende cogu zaman assagida hissediyorum en son makat gelisti bebek
Kubradmrtnc Emel_su3851 cinsiyetini kız mı bende hep hissettiğimden beri kasımlarımda 36 oldum hala kasığımda baskı var ☺️İlkim erkekti onda hiç böyle değildi🙃