Sevim166 Kızlar 1 yaşında bebeğim var hiç bişeyi yokken birden ateşlendi 37.5 ateşi şurup verdim öksürük hapşırık yok neden ateşlenmiş olabilir
Ozdenn Sevim166 38 ve üzerine gelmeden ateş düşürücü vermemenizi öneriririm , özellikle bebekler ateşe daha dirençli oluyor , soğuk algınlığı grip yada enfeksiyon öncesi belirtisi olabilir ateş. Sonrasında hapşuruk öksürük gelebilir takipte kalın
Sevim166 benimmdunyamm ama onun öncesinde bi belirti olması gerekmiyomu şimdi düştü ama bidaha çıkarsa bi kan tahlili yaptırayım o zaman
Sevim166 Esraerdemserin onu bende düşündüm daha önceki dişlerinin hiç birinde ateşlenmemişti çok şükür üstte 4 tane altta 2 tane var üsttenmi çıkar alttan mı çıkar nereye bakmam lazım bilmiyorum ki
Esraerdemserin Sevim166 bir yaşında artık köpek dişlerini çıkarıyor ve onu zorluyor olabilir. Umarım devam etmez, hiç kimsenin yavrusu hasta olmaz 💕
Sevim166 Esraerdemserin amin canım bi kaç gündür zaten çok salyası vardı köpüklü gibi hatta dalga geçiyorduk diş belirtisimi acaba Buda