narinbianne Kızlar merhaba biz eşimle masaj yaptırmayı çok seviyoruz sırtımız çok ağrıyor. Yine masaja gitmek istiyoruz ama ben 8 haftalık hamileyim ve gidilir mi hiç bilmiyorum. Bu konuda bir bilgisi olan var mı?
Anonymousmom narinbianne Bence uygun olmaz . Ne tür yağlar kullanılacak sizde etkisi ne olacak bilemedim
Ebrusengl narinbianne 13 haftalık hamileyim. Doktoruma 6. Haftadan beri soruyorum hayır diyor. Hamile masajı yapan yerleri de söyledim ısrarla hayır diyor. İlk aylarda olmaz sonrasında duruma göre tekrar konuşuruz dedi. Yani kesinlikle önermiyor
pembiktavsan narinbianne bana da doktorum hamam sauna gibi çok sıcak şeyleri önermemişti ama masajda bi sıkıntı görmedi. Zaten gittiğim yerde de hamile olduğum için sağa ya da sola dönüyorum o şekilde yapıyorlar. Ben 25. Haftadayım ara ara gidiyorum sorun olmadı çok şükür ama doktorunuz ne diyorsa onu uygulamak daha iyi tabi 🤗
Hallerimvarbenim Ebrusengl Kız 31. Haftaya geldim eşim her akşam sırtıma belime masaj yapıyor yasakmıymış meğer😅
narinbianne pembiktavsan teşekkür ederim öneriniz için doktoruma sorucam yine de onay verirse iyi bir yer araştırıcam usul usul masaj yapsınlar artık😂
1234__ Hallerimvarbenim 🤣🤣milletin dediğine kulak asmayın yaptırmaya devam edin masaj hamilelikte çok faydalı sert olmaması şartıyla
Ebrusengl Hallerimvarbenim onu bilmiyorum 😂ama normal masaja gitmeyi kesinlikle istemedi. Ayak masajı bile yasakmış bize 🥺
atmcbde Ben de doktoruma sormuştum çok sırt ağrım vardı, bel ve ayak bölgesine yapılan masajlar dogumu tetikler dedi çok ağrın varsa sırtına yaptır ama diğer bölgeleri önermiyorum dedi
1234__ narinbianne gittiğiniz yere hamileyim diyin size hamile masajı yapsınlar.Mükemmel oluyor:) özellikle kan akışınızı hıZlandırdığı için akşamına çok güzel uyuyorsunuz.Ki sizin karnınız bile yok istediğiniz gibi yatarsınız.ödeme kan akışının hızlanmasına psikolojinize daha bir sürü şeye faydası var .sadece yapacak kişi sert yapmayacak içiniz rahat olsun yaptırabilirsiniz.ben her ay gidiyorum ki şuan 25 haftalığım.
Hallerimvarbenim 1234__ Hatta bugün komşudan masaj aleti aldım kocamı çok yordum bir günlüğüne dinlensin masaj aletiyle yapıyorum kendim 😅
1234__ narinbianne ayrıca vücut yağınızı da siz götürün onu kullansınlar:) hemde tüm vücut yağlanmış oluyor:)
1234__ Hallerimvarbenim :)masaja aşık biri olarak anlıyorum sizi:)özellikle baldırlarıma ayaklarıma ve belime yaptırmayı çok seviyorum bende
pembiktavsan narinbianne rica ederim 😇 içinizi ferah tutun çok sert olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum. Hamileyiz bu kadarcık da şımarmaya ihtiyacımız var 🤣
gizgizz narinbianne ben 2 kere yaptırdım hamile masajı çok iyi geliyor yüz üstü yatmıyorsunuz zaten yan yatırıp yapıyorlar eşim de her akşam yapar masaj