mavininhertonuu Activating labor falan yaptım pilates topunda oturuyordum sırtıma ağrı girdi belimin az üstüne ve üst karnıma ağrı girdi herhalde yoruldum ondan dedim yarım saat sonra yine oldu ama sırta girer mi doğum sancısı yoksa yorulduğum için mi
girl_boy_annesi mavininhertonuu o sporu yapınca benim sıpada kendini ittiriyor işe yarıyor bence ben 1 haftadır yapıyorum bakalım ne Zaman gelecek 🥰
mavininhertonuu girl_boy_annesi Bende yaptım yaptım gelmeyince 2 gün falan bırakmıştım bugün bidaha yapayım dedim 🤭
girl_boy_annesi mavininhertonuu ya böyle sporlar Doğumu başlatmasa bile İnan bana Doğumun rahat geçmesini sağlar sen doğurana kadar yap canım ben 1 hafta oldu pes etmiyorum 7 gün için de gelmezse suni verecekler 😅
Sedauzunbekiroglu Sirtta agri olmuyor, belden kasiklara vuran bi agri oluyor regli agrisinin biraz siddetlisi. Zaten duzenli ve siddeti artan agriniz olucak dogum belirtisi oldugunu o sekilde anlayabilirsiniz
mavininhertonuu girl_boy_annesi Doğru diyosun sabah akşam yapıyodum ondan sıkıldım galiba günde 1 kere yapmaya devam edeyim, inşallah seninki de kendi sancınla sağ salim gelir Suniye gerek kalmadan 😂
mavininhertonuu AhseninAnnesii 38 diyolar ama ben 37 de başlamıştım yinede bi işe yaramadı😅 bazıları bunu 2 gün sabah akşam yapıp doğuruyor mesela