Meltemparilti Merhabalar yeni doğum yapan arkadaşlar sezeryan veya normal doğuma giderken ojelerimizi çıkarttırıyorlar mı ?
Hamdiyevural Meltemparilti çoğunlukla çıkarıyorlar hatta hemşireler sıkıyordu bı kaç kere gördüm bence sürmeyin doğumdan sonra surersiniz
Baby905 Meltemparilti ameliyathanede parmağına pulse takıldığında ojeli tırnaklarda ölçüm yapmıyor. Yani sürmezsen daha iyi. Hem ne gerek var ki
Nursl7 @Meltemparilti sezeryan da benim küpelerimi bile çıkarttırmışlardı belki hastaneden hastaneye fark eder
mavininhertonuu Daha önce ameliyata girerken oje istemediklerini duymuştum şuan nasıl bilmiyorum tırnakları morarsa bi sıkıntı olsa anlayamayız falan demişlerdi genelde böyle şeye dikkat ediyolar
_Cey_Zey_Lev_ gullsu_ sadece el mi ypksa hem el hem ayak mı benim ayak tırnağımda mantar olduğu için rengi sarı çok rahatsız oluyorum kimse öyle görsün istemiyorum ayaklarımda bıraksam yine sildirirler mi?
Duha190 Ameliyathane hemşiresiyim oje ve takı yasak özellikle vücudunuza değen hiçbir metal olmaması gerekli
gullsu_ _Cey_Zey_Lev_ el de ayakta yasak oje olmayacak kuzum haklısın özenmek temiz bakımlı gitmek istiyorsun istiyoruz ama demekki olmaması gerekiyor 🙏sağlık olsun
gullsu_ _Cey_Zey_Lev_ Rıca ederim canım doğumdan sonra süreriz ya da sürdürürüz birilerine 😂😂ben öyle yapacağım durumum iyi olursa 😂🙊
_Cey_Zey_Lev_ gullsu_ ancak eve gelince ben hastanede sürdürsem laf üstüne laf yerim 😂😂 yada silmeden gitsem doktor kızar mı 😂 yanıma aseton alırım sil derlerse silerim 😂
Hilalnur126 Makyaj yasak mı peki kızlar benim de sabah doğumum var genel anestezi çıkınca mı sürsem girmeden önce mi bilemedim :)
gullsu_ Hilalnur126 ya her doktor bu konuda farklı bir şey söylüyor benim doktorum hafif bir makyaj istersen yap dedi abartmayacak şekilde dedi ben eşimi de doğuma alacağım çekim vs de yapacağız istersen yap dedi oje olmasın takı olmasın pirsincig bunlara dikkat et dedi
Bir_tirtilannesi Meltemparilti sanırım çıkartılıyorlar canım çünkü kanla ilgili bir sorun olursa tırnaklar morariyor ya ( mesela üşüdüğümüzdede tırnaklar morarır) o tarz birşey yani kontrol amaçlı oje istemiyorlar diye biliyorum
gullsu_ _Cey_Zey_Lev_ 😂bence sen doktorunu dinle belki silebilecek durumda bile olmasın acil bir durum olur vs hiç riske girmeye gerek yok :) sonrasında da kim ne derse desin o içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın yapın amannn anne oluyorsun senin için en özel an özel güzel gözükmek istemem en doğal hakkın
_Cey_Zey_Lev_ gullsu_ doğru süylüyorsun ama bizim buraların kafa yapısı biraz değişik 😂😂😂😂 yine doktora sorarım ona göre hareket ederim