beyaz00pptya1 Selam kızlar polikistikover sendromluyum doktorum pıkos adında bi takviye önerdi fiyatından kaynaklı henüz almadım kullanıpta faydasını gören varmı .🌸
Dilaraanl beyaz00pptya1 ben kullandım onu icinde baya tablet var. Pahalı ama faydası olduguna inanıyorum.
Aleynyldz beyaz00pptya1 22 temmuzda doktora gidip pıkos tb önerdi başladım 29 Temmuz da hamile kaldım ve o ay yumurtlamam olmamıştı rabbim hayırlısıyla en doğru zamanda nasip etsin inşallah canım benim. Stres yapma kafanda çok düşünme sakın emin ol en büyük fayda bu 💖 güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🤲🏻
_anne_kuzusuu00 beyaz00pptya1 bende pco vardı inofolic kullandım süt hormonu yüksekdi şeker direnci ile onlarada ilac kullandım 2.ayda hamile kaldım canım
beyaz00pptya1 Dilaraanl sen söyledikten sonra baktım dediğin gibi memnun kalan çok fazla kişi var bende katılayım bakqlım o kervana inşaAllah bana da güzel faydası olur
beyaz00pptya1 Aleynyldz @_anne_kuzusuu00 @Dilaraanl inşaAllah kızlar hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı duan edelim birbirimize ki hamişlerin duası kabul olur 😊🌸
_anne_kuzusuu00 beyaz00pptya1 benim kucagımda oğluşum cok şükür ablası insallah sizde alırsınız sağa saglim ☺️🐣🤲🤲