Sena3457 canım senin sorduğun soru sayesinde ne kadar cahil insan olduğunu gördüm gerçekten. Herkes ne kadar saçma bir soru, bu kadar kasmaya gerek var mı, ben şunu yedim bilmem ne demiş hep. Sen doktorların dediğinden şaşma, araştırdığın zaman zaten neyin doğru olduğunu göreceksin. Ben de bir gün çok aşerdiğim için sufle yedim ama yedikten sonra aklıma geldi çiğ yumurta olduğu. Bir daha ağzıma sürmedim. Geçenlerde de yine etsiz çiğ köfte yemiştim nasıl olsa çiğ et yok diye ama onda da çok zararlı olan hazır bulyon ve Çin tuzu varmış onu da bir daha ağzıma sürmem. Hatta kimisi diyor ki etli çiğ köftenin içindeki et yoğurdukça içinde pişiyormuş. Uzmanlar söylüyor ateşte pişmedikçe zararlı diye. Burdaki cahilce yorumları gördükçe hem güldüm hem sinirlendim. Sırf canı çekiyor diye veya sırf kasmamak için böyle bir riski nasıl göze alıyorlar hayret ediyorum. Yarın bir gün çocuklarında çeşitli hastalıklar, bağışıklık düşüklüğü, alerji vs olması durumunda görmek isterdim onları. Gerçi onu da dışardaki mikroplara falan bağlarlar ama neyse 😂