Misik Merhaba ben şuan 39. Haftadayım,38. Haftada göbeğimde başlayan kaşıntı , kaşıdıkça tüm vücuduma yayıldı şuan her tarafım kıpkırmızı ve içi dolu su kabarcığı gibi. Kaşıdıkça çoğalıyor ve tüm vücuduma atıyor. Karaciğerler için test yaptırdım normal çıktı. Kadın doğum cildiyeciye yönlendirdi, Cildiye doktoruna gittim puppp dedi, hamileliğin son aylarında olabiliyor dedi. alocort isminde krem verdi işe yaramadı. Bugünde acile gittim ordaki doktor el ayak hastalığı dedi Serum yedim ama oda fayda etmedi,vücudumda hala devam ediyor. Doktoruma sordum bebeğe birşey olurmu diye bişey demedi. Yarın da bi kadın doğumcu ile görüşeceğim ne yapmam gerektiğini, bu yaralarla devam etmek çok zor olucak, bir an evvel doğum olması gerekli fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, sezeryan olmak istemiyorum, normal doğum yapmak istiyorum ama sancım hiç çıkmadı nst de. Sizler ne yaptınız bu durumda yardımcı olurmusunuz lütfen çok kötüyüm.
Tosbik Misik biran önce doğum olmasi gerekiyorsa sezryn olun en acilinden, normal istyrum diye beklemenin manası yok. Sağlıkla gelsinler 🙏
Misik Tosbik teşekkür ederim, yarın nöbetçi doktor ile görüşeceğim konuyu. Beklemekte iyi değil artık hem kendimi hemde bebeği riske atabilirim
Tosbik Misik o kaşıntı kişiyi insanlıktan cikarır bilirim bnde 20li haftalarimda yasamıştım ama geçti çok şukür. Uykularimdan uyanır kendimi kaşırdım ama sizin ki riskli bir durummuş. Acil şifalar diliyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun 🙏