minipanda Ve gebeliğin ne zamanları oluyor, benim iştahm açıldı canm sürekli bir şeyler istiyo ,ikisini nasıl ayırt edecem
Bernnnaaaa minipanda bir anda aşerdiğin sey burnuna kokuyor. Mesela ben bir sabah Türk kahvesi diye uyandım burnumda sadece onun kokusu vardı 😅
beyzzsenturkk minipanda burnuma günlerce durduk yere elma kokmustu eksi elma neden bilmiyorum rüyalarıma da giriyordu asermek böyle bisey galiba
Buseufuk1531 minipanda ben araba da gezerken 4.aylarımdayken burnuma bir an da yeni soyulmuş limon kokusu vurdu gözüm dönmüştü 😂😂hemen eşimi yollatıp limonu soyup ısırarak emmiştim 😂oğluma hamileyim ama 🤪😂
Kucukpandisko minipanda şimdi ben sürekli canım eksi şeyler istiyor erik gibi ama olmadığı için bir çarem yok yani öyle aman da aman aman ağlamıyorum mesela bilmiyorum
NM_mom Bence aşerme diye bir şey yok normal de bile insanların canı her şeyi çekebiliyor, ben yaşamadım yani hamilelikte 😂
Birglbiray Bildiğin burnuna kokusunu alıyorsun bu normal canın bişi istedi gibi değil benim burnuma inanılmaz balık kokmuştu ama bildiğin sanki mutfakta yapılıyordu öyle koktu ağzım sulandı falan çok garip bi duygu 😂
Zeyneppp96 Ben bugün duruyordum sanki bir an şeftali ısırıyormuş gibi oldum sanırım oydu aşermek bulamadık ama Migros’ta salatası varmış onu aldık
Dilkup Mesela karpuz aşermiştim o gün alma firsatı yoktu ertesi gün unuturum sanıyorsun ama yiyene kadar unutmuyorsun tabi 2 gün sonunda aldık yedim öyle geçti 😂
Bzdmr minipanda Aşermeyi bir kere yaşadım evin heryeri çiğköfte kokuyordu sanki balkona çıkıyordum aynı koku hatta eşim bile çiğ köfte gibi kokuyordu🤭🤭🤭 baktım 1 saat geçti aynı devam ediyor eşime söyledim sende aliyormusun aynı kokuyu diye hayır dedi o zaman hemen çiğ köfte söyle bana dedim 🙈🙈 yedim o koku gitti sanırım Aşermek buymuş dedim kendi kendime 😂
Ozggesen Durup dururken canım birden sumaklı mor soğan çekmişti. Düşündükçe ağzım sulanmıştı. Birden saçma sapan bir şey isteyince aşerdiğimi anlamıştım 😁🤦🏽♀️
_Cey_Zey_Lev_ Benim ilk trimestirde agzım sulanırdı ağzıma o yiyeceğin tadı gelirdi böyle emme refleksi gibi ağzımda garip bir şey olurdu ve o aşerdiğini yediğin zaman aldığın zevk bambaşka normalde yesen o zevki almassın ama aşerdiğini yediğinde vücudun saki uçuyor gibi rahatlıyorsun