İyi akşamlar kızçeler🌸,
9 aylık serüvenin bitmesine 2 haftam kalmışken size başıma gelen aksilikleri yazmak istedim😊Eğer karnınızda ki mercimeğin yiyecek ekmeği varsa gerçekten bi şekilde yaşıyor 😊Gelelim aksiliklere ;
Bebeğim 3 yilllik tedavinin ardından bana tutundu
Hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra Trafik kazası yaptık (Bende aractaydim)
Sonra o günler geldi geçti derken ,Kanamam oldu düşük tehlikesi seysi yapıştı yakamıza hadi onu da hapla iğneyle atlattık ,
Memlekette Merdivenlerden düştüm 😊(Gülerek anlatıyorum cnku ben kendimi korudukca zincir büyüyordu)
Neyse onda da bebeğime bise olmamış veee
Yine memlekette Tavuktan zehirlendim (Allahtan yer yemez sabaha kadar kusmustum ev halkı da kusunca tavuk olduğu anlaşıldı)
Derken 7 aylık olduk…..
Bi akşam kusurken ağzımdan kan geldi. Önemsemedim 5 yada 6 kez kanlı kusmaya başladım eğitim araştırmada GEBELİĞİ SONLANDIRMALİYİZ MİDE KANAMASI dediler ???? Canlı sağlıklı hareket eden bebeğimi önümde ki kağıtları imzaladığım an ÖLDÜRECEKLERDİ… En kötüsü buydu(Özelden takipli oldugm Doktorumu aradım hiç bir işlem yaptırma derhal gel dedi gece kalktık yanına gittik ) Doğuma kadar mide diyeti uyguluyorum suan sonra endoskopi vs vs
Hadi dedik 8 aylık olduk 😊 şükür
35.haftada gelişim geriliği çıktı burada çok paylaşım yaptım çok da yorum aldım sizin dediklerinizi de uyguladım erken gelecek olan bebeğimin 200 gram almasıyla doğumu erteledik. Şimdi 2 haftamız kaldı eşim beni dışarı çıkarmıyor 😂😂😂 aman Artk bi olay daha olmasın die….
Yani kızlar o bebek tutunacaksa bi şekilde tutunuyor. Ama nasibimizde yoksa kendimizi pamuklara da sarsak hayatımızdan çıkıyor…. Tedbir bizden Takdir Allahtan ❤️🤲😊
Bakalım doğumda neler olacak 😂😊