SemihenayArslan Bebekler için reflü yatağı hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce sımdıden alınmalı mı ? Gerek duyarmıyım yoksa Bebek doğduktan sonra ihtiyaç halindemi alınmalı?
Deniz14 SemihenayArslan bebek doğduktan sonra ihtiyacın olursa al ama bebek ilk zamanlarında uykusunda kustuğunda boğulmasın diye yine sırtına destek koyup yan yatırmamız gerekiyo bence kullanılır hamileyken bu da lazım olur şunu da alalım lazım olur diye diye aslında o kadar çok gereksiz şey alıyoruz ki farkında olmadan bir çoğu kullanılmıyo
Berilzdemir SemihenayArslan ben aldım hastaneye de goturecegım. Ablam daha yeni kullandı yegenım 6 aylık yatak sayesınde bir kere bile kustugunu gormedım
SemihenayArslan Deniz14 öyle valla acaba dedım olmasada olur mu ☹ Ama galıba alınması füzili birşey değil . dedıgınız gıbı ıhtıyac duyulur . 👍
Deniz14 SemihenayArslan bebek mecbur yan yatırılıcak en azından onunla desteklersin bir şeyi alırken iki kere düşünüyorum gerçektende kullanılıp lazım olur mu diye 😂
Mrvtmr SemihenayArslan ben bebek çeyizi alışverişi yaparken almıştım çünkü çok kullanışlı bişey tavsiye ederim hayırlısıyla 1kaç gün sonra kızım kullanıcak 😊