Babyy07 Herşeye aglayasim geliyo normalmi sizcede , yorgunluk agrilar fln derken biri bisey desin kötü bisey bile olmasin bu mesela aglayasim geliyo hatta agliyorumda nasıl bir doluluk bu
mcansum Babyy07 ay bende de var o git gide artıyor 14 haftalık normal bence hormonlar arttıkça artıyor
Pamukkiz1666 Babyy07 sabah 7 ye kadar ağladım ortada hiçbir sebep yokken tek sebep bebeğim Mart’ta doğacak diye yanlış hesap yaptım hep baharlık aldım peluş sıcak tutacak niye bişey almadım diye ağladım sanki yıllardır dert çekmiş gibi ruh halinde yım bende😂 bu ara yorgunluk halsizlik ilk gebe kaldığım zaman gibi bazen mide bulantısı ki mide yanması üst düzeyde hiçbir çaresini bulamadım bı yandan doğum kaygısı Allah’ım sağ salim kavusmamizi nasip etsin benim böyle geçiyor 🥰
brcnerdgn Babyy07 29.haftamdayım bende öyleyim.eşim arkadaşıyla dışarıya gidiyor ağlıyorum ben gidiyorum diye mi ağlıyorsun diyor.alaksı yok içimden geliyor ağlamak hiç bir sebepte yokken.bazen hem gülüyorum kendime hemde ağlıyorum 😂
Deletedmom_51 Babyy07 31.haftadyım aynı durum ben de de var. Sanki kendimi çok yalnız kalmış hissediyorum
Babyy07 Deletedmom_51 evet bende aynı,annemlere yakın oturuyorum gunluk gorusuyoruz mesela ona ragmen gittiklerinde fln aglayasim geliyo yalnız kaldim diye cocuk gibi oldum ya 🤦
Sinemb1406 Babyy07 2 gündür bebeğimin tekmelerini çok net hissediyorum ve dışarıdan da artık görünüyor. Onunla konuştukça ağlıyorum,sokakta hayvan görüyorum ağlıyorum. Sanırım kızımın tekmelerini hissettikçe annelik hormonlarım daha da yükseldi :)