Selinms Ruyamda dogurmusum kiz bir bebekti boncuk gozlu bembeyazdi emzirdim bebegimin cinsiyeti henuz belli degil boyle bir ruya gorup de gercek cikan oldu mu 🥰
ms_annisko Selinms Allah hayra çıkarsın, ben hep rüyamda oğlum olduğunu görüyordum kızım oluyor inşaallah 😅
Sevut Selinms olabilir bende cinsiyet öğrenmeden önce bı kızım olacağını gördüm ve kızım olacak ins 🤲 malum olmuş olabilir
Bebekliannee Selinms 2 dir kız doğurdum rüyamda. Cinsiyeti bilmiyorum. Kızımda da erkek görmüştüm. Bunda çok altın görüyorum çeyrek tam yarım . Ve daha farklı farklı altin filan
Selinms Sevut ben ilk hamile kaldigimda bir adam yaklasip aslan gibi saglikli sihhatli bi oglun olcak demisti uyanmistim simdide boyle bir ruya gördüm bakalim hangisi cikacak 😅🥰
Crescent96 Ben oğlum olduğunu gördüm hatta ismini uraz koymuştuk hiç aklımda bile yokken☺️ Kızım oluyor
AyFa1608 Selinms bende daha cinsiyeti bilmiyoken bembeyaz tenli kapkara saçlı boncuk gözlü bi erkek emziriyordum rüyamda bikaç gün üst üste aynı şekilde rüya gördüm hep. İlkinde erkekti sonra bikaç gün kız emzirdiğimi gördüm ve nasipse kızım olacak 🙂🤲
Eda0707 Ben oğlumda kendimi gördüm bu bu hamileliğimde de gördüm kendimi 2 kere rüyada hamile gördüm test yaptım 2 sindede pozitif sonuç aldım ve akrabami da gördum o da yaptı hamile çıktı 🥰
Tire35 Selinms ben bazen kız bebek görüyorum bazen de erkek instagramdan baktığım bi kaç bebek var onları izledğim için bence öyle görüyorum ama sizi bilemem tabi Rabbim gönlünüze göre versin
Selinms Tire35 evet ya bende bu ara kiz bebeklere pek bir hayranlikla bakiyorum instagram ondan etkilenmis olabilirim🤭🥰
Selinms Nnanaa herkes boyle yazmis ama kiz gordum deyip oglum oldu diyen olmamis pek bende ilk hamile kaldigim hafta bir adam yaklasim aslan gibi oglun olcak demisti simdide boyle kiz bebek emzirirken gordum hayira ciksin insallah saglikla gelsin yavrularimiz 🥰
Cimcinpi Selinms ilk hamileligim de 3 defa rüya gördüm erkek bebeğim oluyodu bembeyaz çok güzel bı bebekti oğlum oldu 💙
ikimelekannesi__ Selinms ben 2 aylıkken rüyamda gördüm kız bebeği verdiler kucağıma adı zeynep dediler bembeyaz pamuk gibi güzel bir bebekti ❤️ 31. Haftamdayım kı,ım olacak ismi zeynep inşallah❤️🧡💛