Aleynaerayy22 Kızlar bebeğim çok hareketli gerçekten maşallahı var resmen cinsiyetimiz erkek 36. Haftadayım bazen kemiklerni boşluğuma getirince çok acıyo sizde de oluyormu böyle sürtüyor resmen bide karnımın bir yanını sisiriyor ittiriyor hep
2023bebegim Aleynaerayy22 bendede aynı dert var 32 haftaligiz maf etti beni maşallah çok hareketli beş dakka durmuyor sanki içerde boks yapıyor futbol oynuyor bitirdi beni bazen çok sertt anı vuruşları var korkudan Çığlık atıyorum 😂
Haticekrty Aleynaerayy22 benim de öyle canım çok yanıyor çok baskı yapıyor nefes almakta zorlanıyorum karnımda çok büyümüyor benim hamileliklerimde diğeri bukadar değildi ama bu çok fena hareketli
Anonymousmom Aleynaerayy22 Benimkisi genelde solda akşam saatleri genelde hareketlenir ve bazıları acıtıyor 😐
Aleynaerayy22 2023bebegim aynı benimki gibi senin bebiş de bende bazen yemek yaparken bağırıyorum ay diye çok acıtıyo ama 5 dk durmuyo gerçekten 🤣 nst ye bile 2. Kez bağladılar geçen çok hareketli olduğu için ayagima kramplar girdi o yüzden
Prenses34_annesi 2023bebegim aynı haftadayız dün gece sol kasığıma vurdu ama öyle böyle değil eşime acaba içeride birşey mi yırtıldı dedim 🤣🤣🤣
Busbusu Valla dün gece karnımı deldi resmen maşallah 😂 nefesimi kesiyo oğluşum ama dayancaz napalim 34+5
Aleynaerayy22 Busbusu oh tek benimki böyle değilmiş demekki 🤣 bide bir yerde toplanmasına kasılma diyorlar yalanci sancılar falan oyle mi acaba
Dr4 Prenses34_annesi bende 36+5 im. Kaburgalarımın arasında eli ayağı geziyor bazen. Bazen de kasıgımın kemiğine baskı yapıyor sağ yada sol. Bir tarafı kırılacak gibi endişe ediyorum içim bir hoş oluyor. Birde ayaklarını gerip popoyu çıkarıyor yandan çapraz gibi yamuk yumuk oluyor karnım. Bu günleri özleyeceğiz tadını cıkaralım.
Prenses34_annesi Dr4 aynen bende öyle tombik duran yere bibtane yapıştırıyorum hafifçene🤣🤣 normalde tekmeleri yukarıda bizimkinin 🤣
Aleynaerayy22 Haticekrty maşallah miniğe 😍😂 hareketli olsun tabi annesi daha iyi öyle benimkide bazen uyurken sanki akcigerlerimin yukarılarına kayıyo gibi hissediyorum nefes zor alıyorum 🥹
2023bebegim Prenses34_annesi annelerin çilesi bitmezzz 😂boşuna cennet annelerin ayağı altında diye dememişler