Hilalibrhm Koşuyolu medipolde 1.535₺ 1 hafta önce yaptırdım perinatoloji uzmanı doktor Hakan apaydın çok ilgili ve iyi bir doktordu tavsiye ederim
Goktugc Ben 900 tl ye yaptırdım fehmi Yazıcıoğlu doktorum burdan önermişti bir arkadaş onun vesilesiyle gittim dışarıya göre bence uygun ve aşırı ilgili bir doktor her şeyi en ufak derecesine kadar anlatıyor
duyguogretmen61 Erzurum için Üniversite hastanesi özeli 350, dışarda özel 700 lira. Diğer illere göre baya uygunmuş onu anladım.😃
Gkceko Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi’nde yaptırdım doktor hanımdan çok memnun kaldım 45 dakika boyunca detaylı bir şekilde baktı ve bayağı her şeyi inceledi tek kuruşta vermedim 🙈
ardaada ornkav ekimin başında 1100 tlye yaptırmıştım bakırköyde prof gökhan yıldırım Memorial cihat şen 3 istemişti
Gkceko Hhkskn perinatoloji açıksa mhrs’nizde gerek yok evet ☺️ Ama size önerim 22-23. Haftalardan birinde gitmeniz doktor özellikle vurguladı bana o haftalarda daha net görünüyormuş her şey.
Sedauzunbekiroglu prensesinannesi94 camlica goruntuleme merkezi ,14 hafta oluyor ama ben yaptirali netten numarasini bulup arayabilirsiniz
Hhkskn Gkceko 22+5 denk getirdim randevuyu:) yuzunu net gorebildiniz mi ultrason resmi verdi mi o şekilde