yanlisanlamaama esmerella37 spermler havayla temas halinde ölüyorlar bir de hiç hijyenik değil ya normal ilişkiye göre tutunma olasılığı çok az bence
Bernnnaaaa esmerella37 böyle bir saçmalık duymadım normal yol ile gelen basınç o kadar güçlü ki yumurtaya kadar çıkıyor şırıngayla sıksan ne fayda ne kadar gidecek 😂😂
Babykalamar esmerella37 esinin ulastiramadigi yere siringa nasil ulastiracak ya😱😱😱 boyle bisi olsa doktorlar niye var olsun herkes bu sekilde hamile kalirdi. Daha gunu gelmemis nasip olmamistir o yuzden hamile degilsinizdir sabirla bekleyin🙏🏻
Babykalamar esmerella37 muhakkak vardir bir hayir zamani gelince olur siz sadece kafanizdan bunu atin surekli duyup biseyler denemeyi atin mesela bi mesguliyet bulun kendinize ve cocugu unutun. Inanin o ay hamile kalacaksiniz
Hamideersin esmerella37 bildiğim kadarıyla spermler saniyesinde ölüyor zaten canlı Kalan tek sperm de tutunup gebelik oluşturuyor
mavininhertonuu esmerella37 Bizde bir süre bekledik öyle nasip oldu herkese göre çok değil ama bekleyene çok, çok kafama takardım toplu gebelik testleri alırdım. Sonra bi gün dedimki bırakcam artık test yapmayı eğer bebek nasip olacaksa bunun günü belli olacağı doğacağı zaman belli 5 sene sonra da olsa 10 sene sonra da olsa şuan kafamı duvarlara da vursam kendimi parçalasam da yaradan ne yazdıysa o zaman olacak dedim ve o ay gebe kaldım elhamdülillah. Sende öyle düşün sen ne yapsan da nasibinde ne yazılıysa bebiş de o zaman olur sen ne yapsan da bu yazgı değişmez
Babykalamar esmerella37 bir kere aklinizdan cikarsaniz o ay hamile kalirsiniz boyle dusunun insallah hemen olur
mavininhertonuu Yorumlar beni çok üzdü. Rabbim kimseye aratmasın sanada tez zamanda hayırla sağlıkla kendiliğinden nasip etsin inşallah. Dalga konusu olacak birşey değil çaresizlikten denize düşen yılana sarılıyor işte, keşke biraz empati yapabilselerdi çok üzüldüm
esmerella37 mavininhertonuu haklısınız aslında evettt kafaya takmamam gerek ama zaten evlendigimde cocuk istemedik ilk 2 sene fılan ama tabi hemen bebek olmaz diye de korunmuyorduk ben hemen lavoboya gidiyordum ama bu 2 senedr yeni yeni kafama takılıyo neden kalmadım bu zamana kadar diye millet kazayla bile hamile kalıyo ben korunmadıgjm halde 2 sene kalmadım 1 senede oyle gecti 3 sene bu ay istemeye basladık bakalım bu ay ilişşkiden snra sabaha kadar yattım yumurtlama gunlerimden insallah tutmustur bu ay diyorum bu ayda tutmazsa artık dusunmuycem
mavininhertonuu esmerella37 İnşallah tutmuştur aynen takma çünkü doğacağımız gün de öleceğimiz gün de belli ve değişmeyen şeyler 🌸
Summerwine esmerella37 canım hiç doktora gitmediniz mi bu 1 sene içinde? Eşinde sende bir doktora görünün.En azından neyin ne olduğunu bilirsiniz
esmerella37 Summerwine adetim geckmisti ozaman gittim bebek istiyorum dedim adet olunca gel hormonlara bakalımm dedi adet oldum gittim hormonlara bakıldı guzel dedi bidaki ayda gecikme olursa gel dogum kontrol hapına baslarız dedi bilmiyorum bu ayda zamanında oldum gitmedim yani bisey demedi ben hamile kalmak istiyorum dedim bisey demedi