sacmalamakizim esmerella37 Burda bir kere duymuştum ama ne kadar hijyenik olabilir onu bilemiyorum tabii.
esmerella37 Makarnaasigi Ledeyna21 Eşiniz ped bardaga sey yapıcak ve sizde onu sırınga ile sonuna kadar cekıp ici birazda hava dolucak seklınde cekıp sizde yatıp içinize skıylr musunuz hamile kalamayan cogu kişi boyle kalmıs yani
Hamideersin esmerella37 bildiğim kadarıyla spermler saniyesinde ölüyor zaten canlı Kalan tek sperm de tutunup gebelik oluşturuyor
Ftma4646 esmerella37 tamamda eşinizle aynı şeyi yapıyorsunuz zaten ha şiringayla ha pipiyle🤭🤭aynı şey sanki
esmerella37 Ftma4646 ne biliyim oyle kalamyıp bunla kalan cok kisi varmıs ozelligi nedir blmiyorum valla
Ftma4646 esmerella37 1 senedir bende hamile kalamiyordum hiç bir problem yoktu.bi senenin sonunda hiç beklemedigimiz bir an da verdi allah.bence bunlarla hiç alakası yok
Babykalamar esmerella37 esinin ulastiramadigi yere siringa nasil ulastiracak ya😱😱😱 boyle bisi olsa doktorlar niye var olsun herkes bu sekilde hamile kalirdi. Daha gunu gelmemis nasip olmamistir o yuzden hamile degilsinizdir sabirla bekleyin🙏🏻
yigitinannesi0820 esmerella37 bence bir alaksi yoktur aynı sey sonuçta hem dışarıya temas edince ölmüyor mu sperm .bnce nasip kismet işi kafaniza takmayın Allah nasip eder
Dlkzz esmerella37 canım ben duydum ama genelde vajinusmis rahatsızlığı olanlar bu şekilde çare buluyorlar. Kasılıyorlar ve Eşleriyle hic bir araya gelemeyenler hamile kalmak icin bu yönteme başvuruyorlar.