gamzesonmez 11+1 haftalık hamileyim ve ara ara karın ağrısı gibi ağrılarım oluyor ara ara oluyor ve yine devam ediyor şiddetlenmiyor kanamam da yok ama tedirgin oluyorum kontrole gitsem mi yoksa bu haftalarda normal olduğu söyleniyor gitmesem mi bilemedim
Susamtohumununannesi gamzesonmez bebek büyüdüğü için olabilir diyor çoğu kişi ama en doğru cevabı doktorunuz verir bende 10+6 dayım takipteyim
CanimBebegim02 gamzesonmez aynı sorunla gittim göbek çevremde çok ağrı vardı karın büyüyor ondan dedi benim 2. Gebeliğim sizin?
Sanie gamzesonmez bende 14+4 haftalıkım karın ağrım var. Doktora gittim, serum takıldı, tahlil verdim. Tahlillerimde enfeksyon cıktı ve doktorum bebek büyüdüğünden de olabilir dedi.
gamzesonmez Susamtohumununannesi rahim büyüdüğü için olabilir ama yarın gel kontrol edelim dedi doktorum
Annebebek_33 gamzesonmez gittim doktora sezeryane girecekmiş almadı beni ben de eve geldim hep bekle hep bekle çünkü birazdan yine giderim belki leke belli belirsizdi dışarıdan kalp atışı tık tık şeklinde hissediliyor agri da yok azcık bi tedirginligim var
Annebebek_33 gamzesonmez özele gittim aksam tekrargittim yine bakmadj doktor neden beklemedn diye ben kavga ettim ebeyle o kadar vurdumduymalar ki şimdi özele geldim
Tugcekaraaaaa Bende de agrı ve basınc oluyor internetten baktıgımda normal deniliyor 2 gün sonra kontrolüm var bakalım doktor ne dicek. Sizdede agrı ve basınc aynı anda mı oluyor
gamzesonmez Tugcekaraaaaa evet ben hatta en kötü şeye hazırlamıştım kendimi eşim bile çok tedirgin olmuştu duşa girdim o bile bana mısın demedi ama öğrendim ki bebeğim çok hızlı büyüyormuş🥰e bebek büyüyünce rahimde büyüdüğünden kasılmalar olur dedi ve 11. hafta da genelde oluyormuş böyle şeyler doktorum hamileliğin boyunca ağrıların olabilir hamilesin çok normal dedi korkma yani canım bak benim kızım geliyor çok şükür sağlıkla gelsinler🐣💖
gamzesonmez CanimBebegim02 canım bende gittim kontrole bugün içim rahat etmedi ve bebeğim çok şükür sağlıklıydı 11+2 olması gerekirken 12+0 çıktı bebeğin hızlı büyüdüğünden rahmin de büyüyor kasılmaların ondan olmuş olabilir dedi çıkıntı görmüştü ilk başta ama bugün %99 bariz kız olduğunu gördük🥰🥰 benimde 2. gebeliğim
gamzesonmez Sanie idrar mı verdin? belirtilerim yok benim idrarda yanma gibi şikayetlerim yok senin var mıydı
Sanie gamzesonmez cok sık tolete gitmeye başlamıştım canm fakat hamilelikten normaldır dedim cok hafif yanma vardı cok taklmadım fakat ağrılarım başlayınca gittim. Evet idrar ve kan verdim
gamzesonmez Sanie anladım geçmiş olsun çok :( dün kontrole gittim çok şükür bebeğim sağlıklıydı ne olur ne olmaz diye idrar tahlili de verdim riske atmamak için ama ben enfeksiyon olduğunu hiç sanmıyorum rahim büyüdüğü için olmuş