36 haftalikken 2 cm olan acilmam 37+6 12 aralik da sabahtan başlayan mide bulantisi istifra üzerine tansiyonum yukseldi 14/10 görünce hemen doktorumu aradım oda bu haftalarda tansiyon yükselmesini istemeyiz dedi muayne etti açılma 3 cm olduğunu söyledi riske atmayalım ve yatisini yapalim dedi hafif hafif suni sanci verir allahin izniyle bu gece aliriz bebisi kucağımıza dedi bende tmm dedim aksam saat 7 de yatisim yapıldı nst bağlandı zaten benim kendi sancılarımda vardı oyuzden suni sancıyı saat 20 de taktılar ve düşük dozda verdiler saat 21 e kadar hiç birsey hissetmedim yürüdüm squat yaptim plates topu vs. falan derken benim sancılar artmaya daha da siddetlenmeye başladı 3 saat suni ve kendi sancılarımla saat tam 00.00 da gelen baskıyla dogum haneye girdim 00.10 da 3 ikinmada kızımı kucagima aldım .dogumhaneye girip çıkmam hepsi 15 dk sürdü. İkimizde çok iyiyiz elhamdülillah. Doktorumun ve ekibinin güler yüzü ilgisi muhteşemdi. 6 gunluk olduk bile. Esim kesti göbek bağını o an kızım kucağımda esim ve ben göz yaşlarıyla kızımızı karşıladık. Rabbım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.