bebeklerimveben_ Çarşamba günü beta 1095 çıktı bida kan falan vermedik Cuma kontrol var açıkçası beklemek istedim eğer beta düşseydi kanama olur muydu düşmediyse eğer Cuma kese bebek görünür mü bilen cevaplar mı o kadar dua mı alır ki 🥹
bebeklerimveben_ Adetim düzensiz bu yüzden ne zaman adet oldum bilmiyorum ekim sonu olarak düşünüyorum doktorumun tahminine göre en son 4 haftalıktı
A_syma bebeklerimveben_ Beta 5000 ken yerlesme kanamasi yasadim. 6 haftaya yakindi. Acilde Keseyide bebegide gormedi doktor. 7 haftayi gecince kendi doktoruma gittim. Kalp atisinida duyduk. Cumaya keseniz gorulebilir. Pozitif dusunup sakin kalin 🌸
mucizebebek_ bebeklerimveben_ benim de yüksekti canım 1100 falan dı. Doktor kese gözükmez dedi bakmadı yükselişine bakalım dedi sonra bi kanamam oldu (pembemsi) acile gittim alttan baktılar yerleşme kanaması dedi baktı keseyi gördü 5 haftalık dedi gönlünü ferah tut böyle azcık kanaman olabilir belki. Olduğu zaman kadın dogum acile git bakarlar ilk 3 ay az veya çok herhangi bi kanama da acile gitmem gerektiğini söylemişti doktor bana riske atmamak için. İstiyorsanız Allah nasip etsin inşallah 🌸