Alya1361 Dün misafirim vardı biraz yoruldum 26 artı 2 günlük hamileyim birazda yürüdüğüm için aşırı bel ve kasık ağrım oldu bugunde biraz stres yaptım ağladım karnım çok kasılıyo şuan aşırı kasılıyo sizce bebeğime bişey olur mu ?
Sanie Alya1361 bende 14+3 haftalik hamileyim 3 4 gundur karin agrim vardi doktora gittim tahlil verdim idrar yolu enfeksiyonu olduğu anlaşıldı ve ya bebek buyudukcede olabilir dedi doktorum. Bebege bi zarari olmaz dediler bana fakat sende bi doktoruna danış istersen.
Ikra33 Alya1361 canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir bence biraz yürümekten olmaz hatta biraz yürümek anne ve Bebek sağlığı için önemli tabi riskli bir gebelik gecirmiyorsaniz. Aynısı bendede oldu idrar yolu enfeksiyonu oldu. Ve rahim duvarini tirmaliyor yuruken bile zorlanıyordum İdrar testi verin
Ikra33 Alya1361 ve idrar enfeksiyonu tehlikeli erken doğuma sebeb uluyor seni korkutmak istemiyorum ama tedbir amaçlı baktirin
Den1z_21 Bebeyne bisey olmaz kuzum korkma sadece yorma kendini bende oyle yapdum bebeyim biraz asagi dusdu simdi sadece uzaniyorum hareket edemiyorum kasiklatim ariyo ama bebeyim iyi sukur sadece yorma kendini bu aylar zor vallahi