-asli42 26 haftalık oldum herkes bebeğinin karnında çok hissedilir şekilde tekme attığını söylüyor ama bende yok o kadar acaba sebebi nedir ilk gebeliğim bu aradw
Flyy -asli42 30 haftadan sonra tekmeler bariz oluyor bende öyle oldu daha öncesinde kıpırtı şeklinde hissediyordum.
gbdl2023 -asli42 benimde öyleydi 28+1 olduk daha dünden beri belirli hissedilir şekilde bende şaşırıyordum herkes belirgin şekilde görüp hissediyor diye ama zamanı var demek ki bir iki haftaya sende öyle girur hissedersin
Serap32 -asli42 bizimki 16 haftalıkken vurmaya başladı şuan 25. Haftadayiz hiç durmuyor 3. gebeligim sakin bir bebektir belki
biranneadayi15 -asli42 30 hafta bitiyor benimde canımı acıtan bir tekme olmadı bazıları yazıyor canım açıyor tekmeden felan diye bende anlamadım
-asli42 Kimi iç karnın geniştir bebek rahat hareket ediyorsa ondan tekme hissetmiyor diyor ama inş hepimiz sağlıkla alrıız kucağımıza 🙏
Sareceee -asli42 Valla o haftalarda piskolojim bozulmuştu burda bebeğim horon tepiyo dediklerinde doktora koşuyodum ama merak etme 30 dan sonra horon tepiyo 😂
gokce66 -asli42 bende hissetmedim cnm 37 haftalık olcam doktor hala sorar hareketleri nasıl die bi sabah bi akşam hissediyom diyorm 😂😂😂 kilom da 67 ama hissedemiyorum
Bellabells -asli42 3 yaşında oğlum var. Ona gebeyken 38 haftayı tekmesiz geçirdim.hafif kımıldanmalar kol bacak hareketleri dışında yerinde durdu. Şimdi çok hareketli bir çocuk.bazı gebeliklerde böyle.
Plnpars -asli42 ilk gebeligimde benim de öyleydi 30. Haftada hissettim şimdi 2. 23 haftadan beri kalın erkek seslerine aşırı tepki veriyor bide ultrasonu sevmiyor ultrason değdiği an tepinmeye basliyor