parasetamoll Sevinpoyraz diclekentte çarmarın yanında bebeğim bülbül çeyiz var ben sepet beşiğimi babynest vs bir çok şeyimi oradan aldım bi bak istersen beni de söylersin yardımcı da olur 😊
parasetamoll Sevinpoyraz evet canım büyüyen beşik var arkadaşın bahsettiği koalo mağazasında da var beşikler takımlar uygun ikisi de :)
Berdemal Ben de bu forumda birinin tavsiyesi ile gittim ve aldım beşiği ninova arkasında koala isimli bir mağazadan aldık gayet uygundu şimdi yatıyor içinde kızım
Sevinpoyraz Berdemal büyüyen beşik mi aldın canım, ben özellikle büyüyen beşik olsun istiyorum 😊 doğum için istanbula gideceğim,gitmeden önce odayı hazırlamak istiyorum
Berdemal Sevinpoyraz evet ben de büyüyen beşikten aldım çok model vardı daha bir çok yer gezdik fiyatlar çok uçuktu biz memuruz büyük ihtimal taşınırken zarar görecek çok pahalı istemedim uyku seti ve cibinlik de veriyorlar bakmanı tavsiye ederim
Sevinpoyraz parasetamoll çok teşekkürler canım 😊 mutlaka gidip bakmalıyım, internetten sipariş edecektim ama görmeden almak içime sinmedi
Sevinpoyraz Berdemal bizde yarı memur sayılırız o yüzden bizde uygun bir takım arıyoruz, o mağazaya mutlaka giderim 😊