DevriminAnnesi Nazendehanim haberleşelim valla toplu doğum olsun 😄 Aralık ayı baya sıkıntılı bi ay oldu kimse doğuramıyor 😄🫣
Nazendehanim DevriminAnnesi Aynen ya doğurdum diyene denk gelmedim 😂16 Aralık doğum günümdü doğmadı annesiyle aynı gün inatçı keçi 😂😂
DevriminAnnesi c_ynr38 açıklık var doğum pozisyonundaaaaa anneni bekletme daha fazla çocuğum 😄🫣delirirdim beklemekten 🤪 Allah yardımcın olsun valla 😄🫶🏻
ssalihaemin c_ynr38 ay şans işte yaramaz civcivler 🙈 benim 37 haftadan beri baş aşağı pozisyonda 1 cm açıklık bakalım hafif bel ağrısı ufak adet sancısı gibi kısa süreli bekliyoruz 🙈
DevriminAnnesi Nazendehanim benim ki de babasına çekmis hem inatçı hem üşengeç 😄🫣 bakalım doğduklarında ne olacak 😄
Fatma4506 DevriminAnnesi yarin 39+0 oluyoruz bas asagi ama kanala girmemis. 40+0 da hala kanala girmezse sezaryen dedi doktorum. Ben de normal dogum istiyorum bakalim son bir hafta Allahtan umut kesilmez. Dua edelim birbirinize.
DevriminAnnesi Fatma4506 bol bol yürü squat yap merdiven in çık seninki en azından baş asağı sezeryana gerek kalmaz inşallah bacım dualarım seninle 😄🫶🏻🤲🏻🥹
Anonymousmom DevriminAnnesi 39 haftalığım baş aşağı ama sancım yok 😑sağsalim kucağımıza alalım inşallah
DevriminAnnesi Anonymousmom doğuramıyorız 🥹 tez zamanda sağlıklı bi şekilde alırız inşallah kucaklarımıza 🥹🤲🏻🫶🏻
040404 Bende 39+2 ama gelmek bilmiyor bebişler doktor çarşambaya kadar bekleyelim dedi çarşamba günü suni sancı vericek bende kendi sancımla dogururum inşaAllah suni sancı çok zor korkuyorum bana Da dua edin 🤲🏻