Merhaba burada son zamanlarda sadece doğum hikayelerini okur acaba ben nasıl bir mucize ile karşılacağımı merak ederdim. O mucizem biraz erkende olsa 14 Aralıkta kucağıma geldi. Benim için gerçekten sürpriz bir hikayeydi o sebeple sizlerle de paylaşmak istedim. 13 Aralık sabah 5-8 arası hafif sancılarım olduğu için 14 aralıkta olan kontrol randevumu o güne alıp hemen doktoruma gittim, nst de sancı yok, rahim ağzım kapalı erken doğum riskim yok diye sevinerek eve geldim bu arada doktorum ilk çatı muayenesi yaptı o gün ve sıkıntı yok kapalı dedi tabi biraz acıdı yalan değil. Çok şükür herşey yolunda diyip eve geldik, çantamızda ve evde eksik olanları hazırlamak için daha zamanımız vardı diye sevindim hatta amaaa hayat sürprizlerle dolu işte 14 Aralık sabahı saat 5 te hafif kasık sancısından sonra of yine akıntım geldi diyerek lavaboya gittim çok az kan gelmişti akıntıyla birlikte doktorum normal dediği için tekrar gelip yattım ama 10 dk sonra tekrar feci şekilde iç çamaşırım ıslanınca dedim artık bu akıntı olamaz ve değilmiş gerçekten iç çamaşırım pijamam acayip ıslanmış ve sanırım nişan denilen o sümükümsü yapı da gelmişti. Hemen çantamızı ve ihtiyacımız olan eşyalarımızın bir kısmını alıp yola çıkıp doktorumu aradık ilk kontrolümü nöbetçi doktoru yaptı ve 1 cm açıklı var dedi ama o sırada bende öyle bir su geliyor ki oturduğum yattığım heryer ıslanıyordu, doktorumla telefonda konuştuk ve beklemek istemediğimi sezeryan istediğimi söyledim içimde en doğrunun bu olduğuna dair bi his oluşmuştu çünkü. Yaklaşık 3 saatlik süren işlemlerden sonra eşim ve ben ameliyathanede o mucize sesi duymak için bekliyorduk ilk belimden spinal için iğne yapıldı hiç acımadı söyliim sonra direk uyuşukluğu hissettim tabi herkesin dediği gibi çekişmeler hissediliyor ama acı yok ☺️ sonra doktorum evet hazır mısın diyerek bana o minik sesin geldiğini söyledi o an ağlamaya başlamamla yüzünü görmem bir oldu birlikte ağlıyorduk işte ama aklımda erken doğduğu için nasıl olduğuma dair soru işaretleri vardı merakla kontrol olmasını bekliyordum. Daha sonra onu silip yanıma verdiler o an gerçekten mucize arkadaşlar Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah 🙏 bebeğimi babasıyla birlikte çıkartıp dikişlerim için beni beklettiler sonra odaya çıktım bebeğimi getirdiler çok şükür kilosu 2570 olduğu ve sıkıntısı olmadığı için yanıma verdiler ama sürekli kontrol altındaydı. Sütüm hemen gelmediği için mama vermeye başladık ama bir yandan emme refleksi kazanması içinde emzirmeye çalıştım hep o kadar minik olmasına rağmen hiç pes etmedi kızım. 2 gün hastanede kalıp eve geldik sütümde gelmeye başlamıştı ama kuzum çok minik olduğu için güçlü çekemiyor bu sebeple memelerim fena şişyordu resmen 2 gün ağrı çektım ama sıcak su torbası masaj ve sürekli sağım yaparak bugün daha iyiyim birde kara lahana koydum soğuk soğuk o da çok iyi geldi. Sütüm de gelmeye başladı baya inşallah minik kızımda biraz güçlenir rahat rahat çeker artık diye dua ediyorum. Bugün kontrolümüz var sarılık için değeri hastaneden çıkmadan iyiydi umarım bugünde öyle olursa benden mutlusu olmaz. Evet arkadaşlar biraz uzun oldu ama sormak istediğiniz bir şe olursa seve seve yanıtlanırım.