Ecemsuakpolat_ Kızlar 18 haftaya girdik ama hareket vs henüz net olarak hissetmiyorum sizlerin nasıl gidiyor ?
Aslhn2101 Ecemsuakpolat_ 17+5 haftadan selamlar🧚🏻♀️ bende de durum aynı hareketleri hissetmiyorum ama sanki arada böyle minik minik damar atışı gibi şeyler hissediyorum galiba yavaştan geliyor 🥰
-Bal123- Ecemsuakpolat_ ilk gebeligimde 22. hafta da hiseetmistim ilk hareketini simdi ki hamileligimde 15.haftadayim kucuk kucuk seyirme şeklinde hissediyorum
-Bal123- Ecemsuakpolat_ ilk gebeligimde 22. hafta da hiseetmistim ilk hareketini simdi ki hamileligimde 15.haftadayim kucuk kucuk seyirme şeklinde hissediyorum
Hmry Ecemsuakpolat_ merhaba bizde 15+5 çok nadir minik seyirmeler arada hissediyorum kizalar bende daha, cinsiyet öğrenmedim öğrenen mayıs ayında genelde kız diolar ama sizlerin neler
nergis_a Aslhn2101 an itibariyle 20 hafta olduk 10.uncu haftadan beri agri seklinde onun haraketlerini hissediyodum bu gunlerde karincalanma seklinde daha fazla hissetmeye basladim
Mhtpkts @Ecemsuakpolat_ 17+4 oldum bende ikinci gebeliğim 16 dan beri hissediyorum hiç tatlı yiyip uzanmayı denediniz mi genelde benim o zaman hareket ediyor umarım kısa zamanda hissedersiniz 🌺☺️
Mge-drkk96 Hmry Tahmini doğum 17-22 Mayıs dedi doktorum 14.haftalik iken %90 kız dedi 17.haftada gittim kesin kız dedi bidaha gidince değişir mi bilmiyorum bende 2023 senesi kız senesi diye duydum doğrumu yalan mı bilemem genelde böyle hurafelere inanmam pek
yagmur_byd 20+1 bir olduk oğlumla 3. gebeliğim ilk hareketini Haftada seyirme gibi hissettim şuan hergün hareket ediyor ❤️
Mge-drkk96 Ecemsuakpolat_ 18+5 oldum halen bir haraket hissetmiyorum ne zaman hissederim diye sürekli elim karnımda yani 🤲
Hmry Mge-drkk96 benimde mayıs sonu haziran başı 11 hafalikken kıza benziyor ama kessin birşey diyemem dedi 2 ocak kontrolüm ozman söyler inş degişmez tahmini 🥰 Birtane boncuk gözlü bir oğluşum var birde kızım olsun isterim ♥️
Tugba54_ Bizde 17+1′iz 🌸 16. Haftadan beri akşamları özellikle uzanınca böyle nabız atışı gibi hissediyorum her zaman olmasada