cansualisa Kızlar uyuyamıyorum bir kalktım ter içindeyim vücudum yıkadım su içtim az ferahladım ellerim ayaklarım yanıyor bir elim şiş gibi ne oldu bana birden tövbe yarabbi sizde var mı böyle bir durum?
Melisashn cansualisa aynı durumdayım geceleri ateş basıyor kalbim çarpıyor gibi oluyor ellerim ayaklarım yanıyor
Busbusu cansualisa kiz valla 34+4 deyim sancimi desem bebek hareket ettikçe ayakalariyla karnımı deldi inletti resmen sürekli sancı girdi ateş bastı ter içindeydim bende uyanınca midem bulaniyo smdi uyandım kusucam
Efsunala_ Maalesef uykuya geçişte işkence çekiyorum 5 dakikada bir tuvalete kalktığım için banyonun fanyanslarına basıyorum özellikle ayaklarım biraz soğusun diye 🙊😅
Almilossum06 Bende ayni durumdayim bugun gün icinde ter bosladi elim ayagim buz kesti midem bulandi 1-2 dkk sürdü ama öluyorum sandim 😫
Zuzuu86 Bende aynıyım elim ayağım ateş gibi yanıyo son 10 gündür geceleri asla uyuyamıyorum sancılar yanmalar rahime iğne gibi batmalar kalp çarpıntıları tuvaletı hıc soylemıyorum bile 5 dakika da bır 🤦🏻♀️