Ayy kızlar 8de uyandım hafif sancım olmuştu lavaboya gittim sonra uyudum 9 buçuk gibi kalktım geçmeyen sancılarla artık dedim doguruyorum gerçekten her doğum aynı olmuyomus bunu anladım dakika tuttum sancılarım direk 3 dk 3 kez vuran sancılardi 5i 10u bile göremeden aniden geldi valla neyse 12ye kadar evdeydim dedim sancımi azcik evde çekerim suyum nişanım gelmemişti 12de hastaneye gidiyoruz diye evden çıktık yarım saatte yolda sancı çektim doğum yapcak olduğum hastaneye yetişemedim bebek baskı yapmaya başlamıştı arabada oturamadim bile önüme gelen ilk hastanede durdum içeri girdim neyse sedye falan doğumhaneye çıkardılar beni çatala çıkcam güya çamaşırımi çıkardılar hep kan dedim çıkamıyorum bebek basıyor meğerse kafası gelmiş nerdeyse çocuğun tam koltuğa kadar çıktım daha bende gerisi yok açtım bacaklarimi dedim yapamıyorum bebek boğulcak çık diyolar dedim ebe hanım hareket edemiyorum bacaklarımı açtığım gibi geldi saçları gözüktü tutup aldılar bebegi ebe de diyo koltukta doğurdu kız bebeği alın catala çıkaralım da dikişlerini yapım 🙄🙊 güya diyorum ki oğlumda gece 9dan 3e kadar sancı çektim evde biraz sancımi çekim hastane köşelerinde beklemim az kalsın yolda dogurcaktim ya şaka gibi eşime de diyorum beni su hastaneye bırak adam diyo ki ben seni hastaneye yetistirirm 10 dk daha dayan ulan beni bırak sen nereye gidiyosan git dedim 😂😂 girdiğim gibi doğurdum odaya aldılar beni tekerlekli sandalyeyle götürmüşlerdi eşim de hala dogurmadim nst falan goturuyolar zannediyomus bebeğin kıyafetlerini isteyince ebeler doğurduu muu diyo eşim de eli ayaklarına dolandı 😂 demem o ki ben böyle doğum da görmedim duymadım da uzun uzun anlatmak isterdim ama yetmez valla sancinizi takip edin beklemeden gidin yoksa arabada dogurursunuz 😂