asiyerz 1Gunes kaçıncı haftadasınız? Ben 17. Haftadayım. Geçen haftadan beri benim de iştahım çok açıldı
Sellmaseellma 1Gunes bende gecenin 4 ünde patates haşladım yanında domates soğan salatası bide çay 😂😂 şimdide kahvaltıya ne yicem diye düşünürken aklıma gece yediğim geldi kahvaltı yapmicam bugün sonra çok kilo alıyorum ya 😂😂
1Gunes cansualisa vallahi bende çok alakasız besleniyorum yani öncesi çikolatalı pasta kabak çekirdeği arkasına muz onun arkasına çikolatalı ekmek.
Kubraa033 Bende 3 dilim börek ile selam veriyorum 😅😅 2 yedim doymadım allahn hakkı 3 dedim 1 dilim daha yedim
Melikesare Bn 32. Haftamdayım hiç iştahlı yediğimi hatırlamıyorum bnde mi bi sıkıntı var acaba 🙄 çocuk olmasa yemek yemek aklıma gelmez 😕
1Gunes Melikesare vallahi benim ki erkek bebek aşırı şekerli çikolatalı tatlı şeyler istiyor canım su son aylarda özellikle. 29+2 hamileyim 7 kg aldım bu vakte kadar bundan sonra ne olur biliyorum.
1Gunes Sellmaseellma ay afiyet olsun kuzum ama kahvaltı çok önemli bebek için biseyler atıştır kan şekerin düşmesin.