enguzlhayalm_13 5.ayım biticek 1 hafta sonra karnım henüz büyümedi hafif ayva göbeğim var sadece hiç 5 aylık gibi değil.Sizin ne zaman birden büyümeye başladı karnınız :) ?
Mysmrt enguzlhayalm_13 benim nedense çok erken büyümeye başladı 3.5 aydan sonra birden büyümeye başladı şu an 7ay bitti ama gören doğum yakın sanıyor😂
Gulsah5- enguzlhayalm_13 [](https://) benim de 5. Ayım Bittikten sonra büyümeye başladı görenler hamile olduğumu anlamıyodu gerçi hala aşırı büyük değil ama 😅
Edaaa_55 enguzlhayalm_13 5. Ayın ortalarina doğru büyümeye başlıyor asla üzülmeyin şuan 6. Ayimdayim bende göbeğim anca çıktı hamilelik şuan belirtide sizde benim gibi ic göbeği büyük olanlardan olabilirsiniz💋
Ysmnrn enguzlhayalm_13 ben de 4,5 ayda belirginlesince panik yapip sordum, ic karin kasin ile alakali, dar oldugu icin cabuk belieginlesmis dedi. Kas genis olsaydi miss gibi olacakti oysa. Sknti yapmayin kendinize🌸🌸
enguzlhayalm_13 Gulsah5- zayıfmısınız ? Kimisi diyor zayıflarda belli oluyor daha erken kimisi kiloluşarsa olmuyor diuor hangisi doğru bilemedim :)
nergis_a 20 haftaya girdik daha yeni yeni gebelik karni belirmeye basladi ama bakan kendi kilom saniyor
Ellove Ayımda yavaş yavaş ayva göbek oldum şimdi 8deyim hala çok büyük değil. Hatta dahiliye doktorum anlamadi ilkten hamile olduğumu bebegin gelişmemiş dedi. Bende neye dayanarak böyle söylediğini sordum karnın kucucuk kalmis dedi. Tabi ki de öyle birsey yok. Bebegim 1 2 hafta gelisim olarak önde ilerliyor hatta. Önemli olan göbişimizin buyuk olmasi değil bebisimizij sağlığı ❤️
nergis_a Ellove aynen canim iç karin denen birsey var ic karin genisse gobuşler biraz gec cikiyor ilk oglumda 7 aydan sonra belirmeye baslamisti karin kucuk diye nasil boyle yorum yapabiliyor dr anlamadim yani
enguzlhayalm_13 Edaaa_55 evet ya bne hamilemiyim değilmiyim anlamıyorum bile hala hareketlerini hissetmesem :)) siz kaç kilosunuz peki
Narinsuu enguzlhayalm_13 Allah Allah benmki kilo mu acaba 🥺15+3 üm daha ama bildiğinz yedi aylık gibi 😔 hiç bir kıyafetim asla olmuyr pantolonlarım bı karış ayrı kalıyor
Kubra-ulas Narinsuu bende öyleyim burdakileri okuyunca bı moralim bozulmadı değil 🤦🏼♀️😄 bazılarının iç karnı geniş oluyor. Bizimki dar galiba 😄
Kubra-ulas enguzlhayalm_13 bacım yapmayın böyle şeyler 😂 üç buçuk aylık hamileyim sanki 5 aylık yavru var içimde 😄😄 maşallah diyelim sana 😄😄
enguzlhayalm_13 Kubra-ulas hamile olduğuma kendimi inandıramıyorum bir türlü😂Zayıfmısınız ondanmı acaba hemen belli oldu
poyrazin_annesi28 enguzlhayalm_13 12. haftada kasıklarımda sertlik olmaya basladi. Şuan 16 haftalık belli ediyo kendini iyi çıktı yine 😇
Gulsah5- enguzlhayalm_13 ilk gebeliğim ondan küçük oluyo dışardan diyolar bide derim çok esnek bi deri değğl 5 sene spor geçmişim vardı gebelik öncesi ama 62 kilomile gebe kaldım şuan 78 kiloyum 16 kilo almışım