Busbusu Her acmadb sonra copemi atıyorsunuz nasıl yetisiyo ozmn çok gtmiyomu ilk bebeğim tecrubrsizim kaç paket alayım smdi
beyzacmvrc Busbusu kirlenene kadar kullanılıyormus cnm. Öyle olsa bez kadar da ondan almak lazım yani :)
minik_koala_ve_annesi Busbusu valla ben hastanede lazim olur diye aldim alt degisirken evde de sadece burun temizliginde kullaniyorum onuda bir kac defa kullaniyorum fizyolojik su oluyor sadece birde avm ye falan giderken oralara yatirmamak adina yanimda bulunduruyorum 2 adet daha lazim olmadi ordada 3 4 paket almistim hâlâda var yani can bebe almistim markette denk geldi cokda menmunum fiyati 23 tldi
Defne_momm Busbusu düzenli kullanıyorum sleepy alt açma örtüsü yeni doğanım minik olduğu için ortadan 2 ye bölüp kullanıyorum hatta 😃 kirlenince atıyorsunuz kirlenmeden tabiki atmayın bir sonraki alt açma için tekrar kullanıyorsunuz size tavsiyem stok yapın alın bolca inanın en çok ihtiyaçlarımın arasında ilk 3 dedir.
emirtosveannesi Busbusu kullanırken alt acmalarini ikiye kesip kullanmanızı tavsiye ederim hem tasarruf etmiş olursunuz hemde zaten bebisler ilk başta kucuk olduğu için yeterli geliyor yarim şekilde alt tarafı kirlenme üstü temiz bile olsa çöpe gitmiş oluyor diğer türlü
NM_mom Eğer kusuyorsa ya da bir şey bulaşıyorsa değiştiriyorum, genelde kusuyor ama 2-3 kullanım oluyor yani🙃
Ecemdemir tugcee1372 ben bundan aldım gerçekten çok güzel ve diğer kullan atları almaya hiç gerek yok gereksiz masraf diye düşünüyorum
hukukcuanne_06 E bebek inki kocaman kesiyorum kullanıyorum bi de bulaşma hadisesi yaşanmadıkça atmıyorum ilk zamanlar çok kez bezi açıkken çiş yapardı atmak zorunda kalırdım ama 3ayı geçti artık olmuyo öyle şeyler 🙃
Fevehan Busbusu yıkanılan alt açma bezleri var bir kere alıp, bebek bezi bırakana yıkayıp kullanıyorsun. Ne gerek var öteki hazır olandan almaya ve onada para vermeye sık sık.. 3 tana alt açma bezim vardı biri çantamda ikisinide evde dönüşümlü kullandım..
Kelebekk-0307 Busbusu kirlenince atılıyor 3 paket almıştım ben kızım 8 buçuk aylık hala kullanıyorum ilk zamanlar çok kirleniyor sadece sonrasinda daha az kirleniyor bence çok almanıza gerek yok