Betusgunes Dilan-23 Emre Yalçın devlet hastanesi gayet memnun kaldım özel gbi tek kişilik oda mis gbi hizmet hemşirelerde doktorumda gayet iyiydi
Betusgunes Dilan-23 İzmir’de ikamet ediyorum sırf doğum için Elazığ’a geldim kaynanamlar orada birde oranın şehir hastanesi mis gbi buradaki hastane rezalet
omusun_annesi23 Dilan-23 fethi sekin şehir Hastanesi’nde ilk cocugumu normal doğumla doğurdum ebeler doğuma giriyor ve çok memnun kalmıştım şuan 17+6 hamileyim ALİ Deniz Erkmen şuan Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde ona gidiyorum yine kızımda şehir Hastanesi’nde doğurmayi düşünüyorum ☺️
Arslannesi Dilan-23 Ben medical park hastanesinde emine hanım var soyismini hatırlayamadım ondan çok memnun kaldım 🌼
Sevval0308 Fatma şenese gidiyorum cnm .daha önce teyzem iki bebeğini onda doğurdu ikiside sezeryan kendi istegiyle. Gayet memnunum bende Fatma hocadan
Sevval0308 Narinsuu yok cnm daha 10+6 yım detayliya girmedim. Gerçi girmeyi de düşünmüyorum ne taramalara ne detayliya. Ama giris ucredi ucuk 400 lira bizim sendika uyeligi oldugu icin 320 ama yil basindan sonra ne olhr
Aynurutku omusun_annesi23 bişey aklıma takılıyo fethi sekin şehir hastanesine doğuma gittiğimizde önlük giydiriyorlar mı yoksa biz elbise şeklinde gecelik götürmeli miyiz?
omusun_annesi23 Aynurutku yok önlük giydiriliyor doğumdan 1 saat sonra ebe dikişlere bakmaya gldkten sonra gecelik giyiniliyor