sinifcianne [bilinmeyen] doktorum vermişti bana regenesis max isimli takviye edici gıda omega 3 lü multivitamin.
EvinG sinifcianne bu ilaçı bende 3 gün kullandım afedersiniz bende ishal yaptı bıraktım sizde bir etki yaptı mı
Hanim78 [bilinmeyen] cnm ben kullanıyorum 24+5 haftaligim 2 aydan fazla oldu kullanmaya başlayalı bebeğin beyin gelişimi için çok önemli dedi doktorum
deletedmom734 [bilinmeyen] doktorum imom verdi onu kullanıyorum eşimin zoruylada haftada 2 kez balık yiyorum 😁 balığı eksik etmeyin sofranızdan o zaman hiç gerek kalmaz
ozgeya [bilinmeyen] ben hamileliğim boyunca ve doğumdan sonra da imom omega kullandım hep.şimdi farklı çeşidine geçirdi doktorum,emziren anneler için olanına imom latte içiyorum.
deletedmom6295 [bilinmeyen] 29 haftalığım doktor bana halen önermedi sorduğumda da haftada 2 gün balığını yersen yeter diyor. ben de yiyorum bolca da ceviz tabi ki. hem bitkisel hem hayvansal kaynaklı omega 3 ümü almaya çalışıyorum. magnezyum da kullanmıyorum henüz onunda avakadoyla dengeliyorum.
Glstn [bilinmeyen] Merhaba ben gebeliğimin başından itibaren bu aya kadar kullandım. Şuan 27 haftalık olduk.Doktorum balığın mevsimi geldi haftada en az iki kez balık yemen şartıyla bırak hapı dedi.Ben de öyle yapmaya çalışıyorum.😊😇