momysss Kızlar bebeğimin birden fazla kalp sorunu var öğrendiğimden günden beri hiç umudum yoktu belkide doktorların yorumlarından kaynaklı yaşıycak gözüyle bakmıyordum. Ama bugün itibariyle bebeğimden vazgeçmemeye ne olursa olsun onun için mücadele vermeye hazırım. Onu kaybedicem gözüyle baktığımda çok kötüydüm şuan kaybedicek bile olsam günlerimi böyle geçirmemeye karar verdim. Hep ona kavuşucağımı düşünücem😢 benim minik yavrum allahım evlatlarımıza şifa versin
1Gunes momysss rabbim safi ismi ile sifa versin kuzum.umarim o minicik kalbi sizi asla bırakmaz sizde bebeğiniz den umudumuzu kesmeyin rabbim evladinizi size bagislasin 🤲
Tuana93 momysss Kurban olduğum,bizi ve bizim gibi umutla bekleyen tjüm annelere öyle güzel müjdeler verecekki,İn şa Allah.Bu dünyada olmasada,ahirette bizi bekleyen gzel mjdelerin olduuna inanyorum ben.Rabbim saalcakla kucana almay nasib etsin.
_edakrsu22 momysss ah canım benim salı aksami doğum yaptım bebeğim emmiyor kilo kaybı başladı böbrek değerleri çok yüksek çıktı sarılıkta başladı yoğun bakıma alındı eve gitmeyi düşünürken kendimzi yoğun bakımda bulduk salı gününden beri hastanedeyim o kadar yıprandım ki evet belki düzelecek birşey benim yaşadığım ama psikolojim çok bozuldu ebeler emmsin diye uğraşıyor ama olmuyor bebek yıpranıyor ben yipraniyorum aglamadgm dakkika yok artık evime gitmek istiyorum çok yoruldum şuan bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu yazıyorum yazdığın şey içimi parcaladi evladımı düşündüm inşallah evladin bir an önce sağlığına kavuşur tüm hastalara şifa versin rabbim 🙏🥺
Bettuss_123 momysss Allah bebeğini sana bağışlasın canım benim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın rabbim ol der olur dualarım sizinle
momysss 1Gunes inşallah okadar istiyorum ki bi mucize olmasını ona çok güzel annelik yapardım🥺 dualarınızda benim bebeğimi eksik etmeyin
1Gunes momysss rabbim kollarınizdan ayırmasın inşallah canimmm🤲 emin olun o çok savaşçıdır sizi bırakmaz sizde onu bırakmayın.
Bettuss_123 _edakrsu22 çok geçmiş olsun sağlıkla büyütürsün inşallah yavrunu geçecek güzel annesi Allahın izniyle hepsi geçecek
momysss _edakrsu22 benim bebeğime hiç umut yok diyolar ona rağmen güçlü durmaya çalışıyorum evlat çok başka rabbim böyle kimseyi sınamasın 😢😢
Melek6588 momysss çok güçlüler biliyor musun benim bebeğim bak sağlıklı dendi hep duğurduğumdum her sorun çıktı hazırlıklı olun dedller hergün o telefon çaldığında kalbim yüreğimde oluyor kalbim duracak gibi 65 gündür savaş veriyor makineye bağlıydı antibiyotik cam bebek iğnesi vurdular tahmine göre hele burnunu görsen her uyandığım güne kötü haber almadığım için şükür ediyorum bı 2 aylık oldu saçının uzadığını göremedim bere takmışlar göbek bağını göremedik gözlerini iki kree gördüm onu görünce herşeye değiyor peki tedavisi yokmu yani doktorlar demedim belki senin bebeğin sağlıklı doğacak ben gittim doktoruma hani sağlıkliydi dedim bana herşeyi göremiyoruz dedi ultrosyondan o zaman niye ben iki petorolojiye gittim ki yani iyi düşün bol dua et tesbih çek yani bak herkeste bir sorun o kadar zorluk yaşayan anneler var onlara ne diyelim rabbim onlra sabır versin evlatla sinanmak Rabbim onları bu dünyada yormasin bak benim bebeğim yürüyemek emekleyemecek
momysss Melek6588 anlamıyorum yani biz 16 haftalığız 15. Haftada bütün sorunları gördüler para almaya gelince alıyolar nasıl beebğinin sorunlarını görmediler ki. Herşeyide görüyolar taa bebeğimin kalbindeki damarları bile incelediler ama en azından hamileliğini güzel geçirmişsindir şuan oda bana zehir oldu😢
Melek6588 momysss benim de bebeğim kalbini inceledi iyi dedi iki delik çıktı doğumdan sonra ama sorun yapmadı sizin kalbinde sorun varsa detavi edilemez mi yani
Melek6588 momysss hayır bana egrilik var denildi üzüldüm sonra dediler alçı ile ayakkkabi ile düzelir rahatladım sonra bi anda suyum bitti gelişim geriliği vardı keşke Hamile olarak kalsaydım diyorum şuan bebeğim çok acı çekiyor
Melek6588 momysss ben de doğumdan 20 gün önce geçtim ptorolga gelişim gelişim geriliği var dedi ama herşeyi sağlıklı eli ayağı sadece egrilik var oda sorun değil dediler hatta bize bir kağıt verdi herşey normal sadece ypisal olarak küçük bebek
momysss Melek6588 tedavi ile ilgili hiç bişey söylemediler yaşamaz diyorlar sadece zaten doğuma kalmadan kalbi durur diyolar
Melek6588 momysss onu kimse bilemez vala doktorlar tahmin diyorlar benimde bebeğime ölecek yaşamaz dediler 65 gündür dayanıyor solunum makinesinden çıktı düşün dua ediyorum geri dönmesin diyr annesin senin bir tanr daha var benim ilk bebeğim ilk umudum bana da tahmin diyorlar geçenler bana parmaklarını açmıyor dedildr. Gittim baktım ki açmış meleğim oynuyor ortaları sadece acamiyor ama onlari hareket. Ediyor önemli olan eli ayağı düzgün olsun peki sormadın de onlara bebeğim eğer doğarsa bunun amaliyati ykkmu yani yeni doğan bebeklere yapyolar güçlüler miniklerimiz
Melek6588 momysss umarım Doktorlar yanılır umarım sağlıkla alırsın detavisi olan birşeydir rabbim sınamasın hiç bir anneyi
momysss Melek6588 salı günü gidicem canım ilk gittiğimde o anın şokuyla bişey soramadık karı koca çok kötü olduk:( allahım yavrularımızı bize bağışlasın
Melek6588 momysss inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle yani detavisi varsa bari iyi bir doktor bulursunuz eşinle debdir amaçlı