FerdaElmaBilen Kızlar burda okumuştum cinsel ilişki Doğum başlatıyor diye 1 Aydan sonra denedim 🙈 şuna aşırı bel agrım var akıntım da çık acaba gerçekten işe yarıyor mu
waitingmyprince FerdaElmaBilen bende 37 haftadayim sizce erkenmi cinsel iliski icin? 38 haftamiyi beklesem bnde cok sabirsizlaniyorum bian önce dogumum olsun istiyorum
Pembemimavimi FerdaElmaBilen ya yanlislikla hamile kalınırsa tekrar brnim tamamen aklimda o soru var. 😂
Cannur FerdaElmaBilen hayırlısıyla bebeğini kucagına alman dilegiyle 😊 darısı bizlerin başına insallah
Elder FerdaElmaBilen bana ebem büyük tuvalet hissi var ve yapamıyor gibiysrn doğum belirtisi dedi son aylar için canım ihmal etme duşa gir istersen iyi gelir
NekwaSultan waitingmyprince 2 hamileligimde de hic kaçınmadım iliskiden zamani gelmediyse oyle bir ilişkiyle gelmiyor zatenmerak etme Basla hatta hic bırakma
Berdemal Bence doğru değil sadece çato muayenesinde daha az canın yanıyor belki biz o konuda hiç çekingen olmadık hamilelik öncesi gibi devam ettik ve 39 haftaya kadar da yaptık ama 40+3te doktorun müdahalesi ile ancak doğurdum
FerdaElmaBilen Pembemimavimi artık olursada yapacak birşey YÖK CNm ama bnm belime çok ağrı girdi bıçak saplanıyor gibi
ArzuGl Bize doktor kısıtlama getirmedi 36. Haftadayız. Eğer günü gelmeden buna neden olsaydı yasaklardı bence.
Ummi FerdaElmaBilen 😂👏hadiii hayrlisii bebis geliio demk canm hastaneye git bakalaamm 😊bol bol insirah suresini oku dua et doğumun koly olr insallah
Ummi FerdaElmaBilen canm bnim bnde dha doğurmadm tecrübem yok ama sancilarini kontrol et 5 dkkada 1 e duserse dgum sancisi diolr ama hemn doğmuyormuş zaten evde dur birz istrsn ilik duş felan al