ronii47 MavisEliz ben 28 haftalık hamileyim. Bende de ara ara diş ağrısı oluyor. Tane sumak ve biraz tuza su ekleyip kaynatıyorum. Bu suyla gargara yapıyorum iyi geliyor. Sizde deneyin isterseniz belki iyi gelir.
Nerosss MavisEliz tuzlu gargara yap bende o şekilde idare ediyorum. Parol içebilirsin ama hergun içmeni tavsiye etmem. Kendi doktoruna sorarak onay verirse dişini cektirebilirsin
white_flower MavisEliz ağrıyan dişine yanaginin üzerinden buz aküsü köy canım soğuk dişi uyuşturuyor ben hep öyle yaptim ağrın geçene kadar koy çok geçmiş olsun parol da iç
omrumm Ben 22. Haftadayım dişim sağlamken aniden çıt dedi 4 e ayrıldı köküne bağlı bir şekilde doktora da gittim birşey yapamam dedi doğur gel dedi yemek yedikçe kendi kendine düştü sadece kökü kaldı şimdi :(((((
Sedamete omrumm benimde 2 gün önce kırıldı hemde ön dişim geçici olarak iğnesiz ilaçsız doldurdu doğuma kadar idare edeceğim
MavisEliz Sedamete benim de dolgum düştü tekrar doldurdu ağrı ondan sonra başladı zaten öncesinde hiç bi şey yoktu
omrumm Sedamete geçmiş olsun canım takviye verdi mi vitamin vs bana birşey vermedi doktor saçlarım da dökülüyor ama öyle böyle değil birşey vermesi lazım illa ki :(
Sedamete omrumm bana da vermedi canım yani multivitaminim var ama ekstra bir şey yok vallahi olsa almaz mıydı acaba ya