Yaprak_erdu omrumm İsa sabırsızlanıyor ama bir bakmışsın geçer yani sonra diyeceksin ki ne çabuk geçti
Yaprak_erdu Harikuya_Su aaa son 2 hafta haydi gözön aydın darısı tüm hamile annelerim ve banim sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Harikuya_Su Yaprak_erdu amin inşallah canım darısı başınıza 😂 bu zamanları bekledim bekledim şimdide çıksın istemiyorum hiç her hareketini hissetmek doya doya tadını çıkarmak istiyorum
Yaprak_erdu Elifesinmehmet o bitirdi Kız maşallah Sağ Salim al kucağına canım İnşallah Allah analı babalı büyütsün şimdi
Yaprak_erdu Harikuya_Su merak etme kucağına aldığı zaman da her hareketini hissedeceksin O zaman daha güzel oluyor
berencisil_ Yaprak_erdu amin inşAllah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşAllah heycandan yade hep bir korku kavuşamama korkusu hayırlısıyla kavuşcaz inşAllaj 😊
Yaprak_erdu kitapkurdu Ben de sezeryan olacağım ama Doktor dedi ki zamanında geldi mi o zaman sezeryana alıyormuş
catmomm Yaprak_erdu aminn. Ne ara geçti bu kadar anlamadım şaka gibi geliyo ve hala doğum yapacağıma inanamıyorum jgkgk
Prenses34_annesi Yaprak_erdu aynen inşallah Şubat’ta bebeginizi alacağız kucağımıza sizlerede nasip olur 🥰
kitapkurdu Yaprak_erdu martın 3 ü istiyoruz 03.03.2023 olsun diye zaten doktor da 15 Mart son demişti. 12gğn oluyor arada bence doktorun hayır diyeceğini sanmıyorum