123esr_ Yaz olduğu için ince mi giydirecegim karnını doğururken terler sırtına örgü yelek giydirmeyeyim mi ? Uzun kollu almayayım mı
Kahvesever 123esr_ Yelek al ama yazın giydiremezsin. Sonra giyer kasım aralıkta. Yazın sadece kısa kollu cıtcıtlı badi giyiliyor.
Kubra-ulas 123esr_ bende burda bekleyeyim 🤭 valla aklımdaki soruyu sordunuz yaz anneleri olarak tecrübelerinizden yararlanmak isteriz 🤭
123esr_ Kubra-ulas 123esr_ Kahvesever bebek terler sırtına elde örülen yelek varya örgü onu giydiririz dedi büyüğüm acaba olurmu yazın örgü yelek
uraz_ve_annesi- 123esr_ 17 ağustosta doğum yaptım sadece zıbınla durdu hemşireye 5li hastane çıkışı vermiştim giydirmediler bile isilik olur diye yelek falan hiç giydirilmez bakma sen onlara yenidoğan 2-3 takım al ince yeter bol zıbın al uzun kollu yarım kollu falan
123esr_ uraz_ve_annesi- of bebek benim değil sanki herkes biz büyüttük sen daha mı iyi bilicen kaç tane büyüttük diyip dururlar .
uraz_ve_annesi- 123esr_ bırak desinler bebek üşüyünce değil terleyince hasta olur bunu aklından çıkarma o hava da yelek giyerse terler bronşit olur
sedaa_aa 123esr_ ilk doğduğu zamanlar evin ısısına göre ince takım vs belki giydirilebilir ama Temmuz Ağustos aylarında sadece zıbınla durur bebekler. Zıbınla bebeğin Pek terleyeceğini zannetmiyorum ama terlerse de sırtına ince müslin örtü atabilirsiniz. Örgü yelek imkanı yok giyemez isilik olur bebek
ceren_1411 Ben temmuzda doğum yaptım.hava çok sıcaktı sadece ilk 1 ay zıbın,uzun kollu ayaklı tulumlar giydirdim.Çorap hiç çıkarmadım ayağından.Müslin örtüyle de yarım kundak yapıyordum.Bere ve eldiven kullanmadım.1 ayı dolunca kısa kollulara ve şortlara geçmiştim.Günün çoğundda zıbınla duruyordu 2022 aşırı sıcaktı bu önümüzdeki yaz nasıl olur bilmiyorum.Ama yelek falan çok sıcak olur bu kadar bunaltmaya gerek yok bebeyi çok terlerse hasta olur
yinehamile 123esr_ bende Temmuzda doğum yapacam ilk doğumum şubat ayında oldu lahana gibi kat kat giydiriyordum, hava sıcaklığı şehirden şehire değişir ama yelek giydirirsen hem isilik olur hemde terler hasta edersin, onun yerine tek katlı muslin battaniye daha iyi olur diye düşünüyorum.
butterfly4 @123esr_ temmuzda doğacaksa örgü yelek olmaz isilik olur, ama ince pamuklu kumaştan uzun kollulardan al bence lazım olur, hep de tişörtle durduramayabilirisn yeni doğmuş bebeği, yelek alacaksan da penye yelekler var onlardan alabilirsin
nevzatbaskomser 123esr_ 17 temmuzda doğum yapmıştım tam sıcak ortasında. 2 ay kadar gündüzleri sadece kısa kollu veya kolsuz zıbınla durdu gece olunca altına pijama altı giydirdim. Uyurken de müslin örttüm. Çok terliyor evet giydirmemek lazım. Nasip olursa bu doğumum da temmuzda olacak aynı şekilde yapacağım
2_kezannelik 123esr_ ince uzun kollu hastane çıkış setleri var onlardan al bence yeni doğduğu için üşur diye düşünüyorum
Prensesannesi96 123esr_ çok merak ediyorum yazık geldik biz Mardin’e kızım zıbınla geziyordu 8. Ayda 9. Ayda felaket sıcak şimdi 2. Doğumum burda olacak hemde kavurucu sıcaklarda düşünüyorum klima açsam ya hastalansa vücudu pişse ne gydrcem üstünü neyle örtecem asla örtü ortemiyorduk çünkü :))) zıbınla da ya hastalansa :)))(
siyahinci3 123esr_ Benim kizim 29 tammuzda dogdu ne çoğunlukla zibinla gezdi hava cok sıcaktı normal tek kat hastane cikisi uzerine bir sey giydirmenize gerek yok dedigim gibi biz evde bir sure sifir kol zibinlar la durdurduk yoksa isilik oluyordu sicaktan