Cansudinc Kızlar gülsem mi ağlasam mı bilemedim 😃 Burada birinden duymuştum benimde başıma geldi bi hapşırdım kaçtı yani 😂😂 Belki gülünecek bişey değil ama komikte geldi . Bu durum başına gelen varmı 🙃
Gulsengulsen Cansudinc henüz yaşamadım ama normal 🤣 zaten zor tutuyoruz ucunda hep 🤣🤣 doğumdan sonra da olabiliyor arkadaşım yaşamıştı hatta dahs kötüsü anınds gidiyordu sonra toparladı ama 🤣🤣🤣 Allah başka dert vermesin de bunlar geçen şeyler çok şükür
girl_boy_annesi Cansudinc 6 aylık hamileydim kızıma köpek saldırdı bende çığlık atarak koşarken altıma işemişim Allahtan köpek korkup ısırmadı sonra ben çişimi su sandım 2 evladım için aynı anda strese girince nasıl bi sorumluluğun altıns girdiğimi anladım 🥺
Cansudinc Gulsengulsen Bu yaşta bunlarıdamı görecekti bu gözler 😂😂🙈 Ama dediğiniz gibi çok şükür Allah başka dert vermesin hepimize 🥰
Cansudinc 2prensesannesiiii Ah bulantılar 😩 Son bikaç gündür bulantım olmadı ama olsa idi ondada kaçardı kesin 🤦🏼♀️
Cansudinc girl_boy_annesi Ayy gözümde canlandı resmen çok üzüldüm Allah korumuş çok normal o strestle ☹️☹️
Damlamsu Cansudinc bende simdi baska bi forumda onu bi hanıma yazdım valla bende de 30.haftaya girdim öyle basladi ama bebek hareketleride kuvvetli sert vuruyor sanirim ondan oluyor ama genede dikkat etmek lazimmis aminyon sıvısı ile karıştırmayın diyor doktorlar
Nazendehanim Cansudinc ohoo 5-6 kere oldu sanırım ,koltuklarımi kızımdan önce ben kirlettim neyseki yıkandı ,iki kere dışarda hapsirirken kaçırdım ama kaçırmaktan ileri seviye Allah’tan tesettürlüyum pantol tunik bişe belli olmadı tutulmuyor bacım olmuyor
Ayseyekta Cansudinc bende bugün tuvaletten çıkınca bi hapşırdım kaçtı 😅kendi kendime dedim ben daha yeni tuvaletten çıktım noluyor böyle