songulegehan Aşırı kaşıntıdan bayılacam artık devlet hastanesi doğum yapmıyor bekliyor acaba özele gitsem dogum yapmak istedigimi, kaşıntıya dayanamadığı mi söylesem doğum başlatırlar mi ? Gebelik Kolestazı olduğu için aşırı kaşınıyorum
white_flower songulegehan canım seni korkutmak istemem ama özel e git karaciğer enzimlerinin yükselmesi hem senin için hemde bebeğin için çok tehlikeli hiç zaman kaybetme bu uygulamada okudum bir anne doktor hatası yüzünden bebeğini kaybetmişti 😢 rabbim kimseye yaşatmasın
white_flower songulegehan kolestaz bende yaşadım ilk gebeligimde kasintidan duramıyordum özellikle geceleri daha çok kaşıntı yapan bir hastalık çok geçmiş olsun
KayraVeAnnesi_06 songulegehan Yaparlar gitseniz zaten 37 ye kadar en son bekliyorlar bende de vardı Haftamda alacaktı doktorum ani sancım çıkınca 35+4 de doğum yaptım
Oslemmmm songulegehan karaciğer enzimleriniz ne durumda en son kaç çıkmıştı? Belki değerler çok yüksek değil diye bekletiyorlardır. Bebeğin kilo durumu gelişimi nasıldı?
Canhaticee Aynı durum bende de var 32 .haftamdayim ve kasintidan duramaz haldeyim çok yoruldum artık kasinmaktan😔 ilac kullanıyorum ursactive geçmişti kaşıntı tekrar başladı çok zor bi durum gerçekten