Minikcennetim Bugün çok az hissettim hareketinş şimdide karnımı okşuyorum dürtüyorum asla tepki yok napıyım sizce muz meyve falan de yedim ama dediğim gibi hareketlerini çok zayıf hissediyorum şimdi de hiç tık yok ☹️
Ayse_3434 Minikcennetim uzanıp sesiz bir şekilde sol tarafınıza yatın yine hissetmezsenşz acilden gidersiniz
nurellaa212 Minikcennetim canım bende 33+3 haftalık hamileyim benimkinde de 2 gün öncesinde hareket çok azdı bende telaş ettim ama herkes büyüdüğü için rahat hareket edemiyor falan dedi içim biraz rahatladı şu anda daha iyi hareketleri. Çikolata falan yiyip soluna yat çok da karnını dürtükleme kendini korkutma 🥰
Rumeysatek Minikcennetim yarım saat 1 saat daha kontrol et baktın hala aynı hareket etmiyor hastaneye git ama az hareket edebilir gün içinde yorulduysan soluna uzan yat tatlı bişiler ye bak bakalım
Busarsl Minikcennetim bazen bebek haraketi çoğalması kadar azalması da normalmiş ama hiç haraket etmezse doktora gözük bi canım, ne olur ne olmaz son haftalar
Minikcennetim Ayse_3434 rrumeysaa Rumeysatek Busarsl Babytwo2 kızlar çok hafifte olsa hareket etti gözlemleyeceğim bakalım☹️
rrumeysaa İnternetten koma pozisyonu yazıp bak bir de o pozisyonda yat sağ ve sola iki tarafa da dene
Ayse_3434 Minikcennetim çok şükür canım aynen takip et hareketlerini say stres yapma rahat ol bebiş de rahatlayınca hareketlenir
Symaydin Stres yapma sen rahat olursan bebekte rahat ve mutlu olur daha çok hareketli olur. Bı kaç hafta önce bende senin gibi korktum. O gün çok yorulmuştum hiç hareketini hissetmedim. Dinlendikten sonra rahatlayınca tekmelemeye başladı.
Minikcennetim Symaydin çok sağol canım yazdığın için bugün bi iki iş yaptım ama çoğunlukla yattım farkında olmadan yoruldum demekki
Dilara556 Minikcennetim kırmızı elma çikolata ye anında hareket eder bende 35+1 haftalık hamileyim 2 gün şiddetli hareket ediyorsa sonra 2 gün yavaşlıyor hareketi elimle dürtüyorum hareket ediyor
gunel91 Minikcennetim buyudukce haraketlerde zayifliyor yeri darlasiyor belki ondan. Tatli yiyin bir bakin haraketlere uzanaraq. Gune 10tekme atiyorsa problem yokdur artmiyorsa hemen acile gidin
sinoli Minikcennetim Dün gece bende öyleydim, hareket etmiyor göbeğimle oynuyorum yok panik oldum sonra kendini hissettirdi rahatladım. Onların da yeri daralıyor bence yavaş yavaş. Birde benim kız solda değil sağa yatınca hareket ediyor tersiz biraz 😬
Minikcennetim sinoli bende sırt üstü yattım rahatsız oldu küçük bey uyuyırdu bence ufak ufakta olsa hissettiriyor kendini