hukukcuanne_06 Busel benim arkadaşım kendisi koymuş kocasının ismini kocasına aşırı aşık normal bi isim seçmişler kız ben ikinci isim de istiyorum deyip kocasının adını koymuş bu sıralar moda eş ismi koymak ama bence lüzumsuz bi olay ya😂
Busel hukukcuanne_06 Ay normalde benimde aklımda koymak yoktu ama öyle Bi hevesli ki birde biraz duygusal biri hep işte ben olmayınca evde başka Ahmet olsun yanında diyor insan babasının ismini koymak ister bizimki kendi adını istiyo 🤣🤣🤣
omrumm Busel ben kendim eşime onun adını koymk istediğimi teklif ettim 🥹 o da sen nasıl istersen dedi beğendi de siğer ismi de eşim seçti, eşimin adı Yiğit bebemizin adı da Ayaz Yiğit olacak inşallah
Melissadamla Busel biraz saçma olmuş bence. Ahmet isiminde olmasa sizin yanınızda olmıcak mı çocuk? Her isim kişiye özeldir ve kaderini etkiler diye düşünüyorum… Farklı bir isim olmalı bence.
Melissadamla Busel Benim oğlumun isimi de çınar fakat dediğim gibi yerinizde olsam eşimin isimini koymam soyisimi zaten eşinize ait isim de olmayıversin😅
Zeynepsen Busel bana saçma geliyo ya amcamın adı da Salih kızına Saliha oğluna Salih ismini koydu egoist 🤷😂
siyahinci3 Busel biz sekiz kardeşiz babamin adi Salim .Son kardesim olunca babam kendi adini koydu😀Kiza soylesem damat koymaz..oglana desem gelin koymaz en iyisi ben koyayim adimi dedi iyide etti😀😀Benim oglumun ismi ruyamda soylendi esimin ismi Onur boyle bir ricada bulunsa kirmazdim Onur Asaf koyardım 😀😀😀
prensmusta Busel 2. Oğlumda eşimin ismini koymayı bende çok isterdim ama işyerlerimize hep eşim kendi ismini vermiş zamanında 🤭şimdi ikinci oğlumda herşey ona yapılmış gibi gözükücek,ilk oğlum öyle mahsun kalıcak diye karar değiştirdik😬
Ege1 Busel bir ara modaydı ondan esinlenmiştir 😂 bana saçma geliyor ama bnde eşim dayısının ismini koymak istedi kormadım yanına başka isim koydum sonuç dayısının ismiyle sesleniyorum 🤣