deletedmom734 Ozgenur445 evet canım beypazarı içiyorum hergün veya 2 güne 1 ...magnezyum ve kalsiyum kaynağı olduğu için kan basıncını düzenliyor ve kemik gelişimine katkıda bulunuyor ancak meyveli olanlardan değil sade soda
Papatyambenim Doktorum ilk gittiğim günden beri her gün 1 tane soda içmemi öneriyor. Daha doğrusu maden suyu diyelim. Kalsiyum açısından çok iyiymiş, aynı zamanda günde 1 bardak ayran da içmekte çok faydalıymış yazmak istedim🤩
Cannur Ozgenur445 mide yanmasını önlüyor yani bende oyle oluyor baskalarını bilemem 😊 sürekli icmiyorum aslında magnezyum icn faydaylıymıs icmek gerekiyormus ama bilemiyorum 🤔
sonsuzmasalim Ozgenur445 ben normal su içemiyorum midemi bulandırıyor sadece soda içtim ve içiyorum hala🤔
Yldzlh Ozgenur445 9 haftalık hamileyim bu zamana kadar midem çok bulandı yanma da vardı soda almıştım onları içmeye başlayınca mide bulantım aza indi daha iyi hissediyorum bilmiyorum keramet soda da mı 😅
Beyruha Bende kendimi tutamıyorum hiç içtiğim soda 4 5 buluyor günde 🙈 ilk hamileliğime göre daha rahatım.gaz sancısı mide yanması olmuyor
semrakarahan sodada magnezyum kalsiyum.oldugundan iyi geliyormus bende iciyorm ama hep bitiremiyorm tadindan dolayisiyla :)