Tubagb Hilal1407 Doktorum 3 ay süre vermişti hamile kalınabiliyormuş. Ama benim tüpler tıkalı olduğundan Malesef gebelik olmadı.
melikeyldz_05 Hilal1407 Rahim filmi çektireğm ay hamile olduğumu öğrendim Ovulasyon testi kullandm Şükürler olsun Rabb’im isteyen Herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲
Kayseri Hilal1407 ben 2 kere çektirdim. İlk çektirdiğim de o ay hamile kaldım. 7-8 haftalik dusuk oldu. 2. Çektirdiğim de hamile kalamadım. Üzerinden 4 sene geçti tüp bebek yaptırdık ve şuan 15 haftalık hamileyim.
Binnur-cam Hilal1407 bende cektirdim canim ben tupler falan açıkti sadece rahimde perde var dendi yani şekli bozukmus nisanda operasyon geçirdim agustosta hamile kaldim🤗 Rabbim hayirli zamanda saglikla nasip etsin insallah 🤲
Tubagb Hilal1407 Malesef. 3 ay süreden sonra hala hamile kalamayınca tüp bebeğe yönlendirmişti. Tüp bebek doktoru laparoskopik ameliyat yaptı ama onda da açılmadı. Çalışmıyormuş tüpler. Bizde tüp bebek tedavisi olduk.
ummuhan3 D12ekim rahim filmini özelde mi cektirdiniz , gittiğiniz gün hemen mi çektiler yoksa başka güne randevu mu verdi doktor
_y0 Ekim ayında çektirdim Kasım ayında hamile olduğumu öğrendim tüplerim açıktı ama ilacın içeriyi temizlediğini düşünüyorum çoğu kişi hsg sonrası kalıyor canım denemekte fayda var
Bsrakrs Canım aynı ay hem hsg filmi çektirdim hem hacamat yaptırmıştım hemde ovulasyon testi kullandım kullanmasını tavsiye ederim diğer ay hamile olduğumu öğrendim şuan 2.bebeğimi bekliyorum nasipse 😌
D12ekim ummuhan3 sizin adet döngünüze bağlı adet biter bitmez ilişki olmadan çekiliyor. Devlet hastaneleri yapmıyor diye biliyorum ben özelde çektirdim ağer çektirecek olursa sana tavsiyem anestezili ol 5 dk işlem bitiyor
ummuhan3 D12ekim benim şuan reglimin 1.gunu özelde çektirmek istiyorum da randevuyu aldığım gün cekerlermi aynı gun
D12ekim ummuhan3 kaç gün sürüyor bittikten hemen sonra arayıp randevu al bitmesine bir gün kala güvendiğim bildiğin bir yer olsun ve sana tavsiyem hsg yapan kişi doktor olsun sorarak randevu al bazi yerler hemşireler falan yapıyor bence en güveniri kadın doğumcunun çekmesi
ummuhan3 D12ekim canim anlatamadım sanırım kusura bakma , şimdi reglimin 1.gunu ya randevuyu adetken alıp 1 sefer görüşmek mi gerekli öncesinde? Yoksa direkt cektilermi senin filmi adet bitince mi gitmeliyim bitmeden önce ön görüşme mi yapmalıyım