Dila5 12 haftalığım 10 gün sonra ikili tarama testi var belli olur mu ki cinsiyet siz ne zaman öğrendiniz
yagmur089 Dila5 bazi doktrlar soylemiyor erken diye bacim ben bile yani 13 de ogrendim kızım olcagini net dedi ama yani detayliya girmeden bilemiyorsun degisip değişmeyeceğini
husnatskn Dila5 Kaç kez gitmeme rağmen göstermedi kendini hep poposunu döndü🙈 17+3 yerinde durmayan minik bir kızım olacağını öğrendim 🥰🌸
Aysesen19 Dila5 10.haftada kıza benziyor dedi 12. Haftada yine aynı kıza benziyor dedi 16. Haftamda yine gitcem ama bence değişmez diye düşünüyorum ama değişmesini de istiyorum çünkü hep erkek hissetmiştim hala da öyle geliyor hiç kıza benziyor dememiş gibi kız fikri hiç yok 😅🥰
Mamacita1 Dila5 14+2’de belliydi ama biz 15+2’de netleşince öğrenmek istedik 😇 Eğer sizinde bebeğiniz uygun pozisyonda duruyor ise öğrenebilirsiniz 😊
Mercimekminik Biz de 13+5 te öğrendik bi oğlunuz oluyor dedi 😍 hani sorduk yanılma payı var mı vs diye bi kaç kez baktım kordon değil eminim kesin erkek dedi hala bi inanamadık o zaman size resim olarak ucuna kelebek kondurup vereyim dedi verdi 😃